ADANA BAROSU´NDA  30.DÖNEMİN MAZBATA TÖRENİ YAPILDI.
YEREL 18.10.2018 08:39:04 1306 0

ADANA BAROSU´NDA 30.DÖNEMİN MAZBATA TÖRENİ YAPILDI.

BAŞKANIMIZ AV.KÜÇÜK: "GÖREVİMİZİ HAK, HUKUK VE ADALET İÇİN SÜRDÜRECEĞİZ" Adana Barosu´nun 30. Olağan Genel Kurulu ve Seçimlerinin ardından başkanlığa yeniden seçilen Av. Veli Küçük, mazbatasını aldı.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, mazbatasını Seyhan 2. İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve 6. İş Mahkemesi Hakimi Şenol Öz´ün elinden meslektaşlarının katılımlarıyla gerçekleştirilen törenle aldı. 

Törene, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Çolak, Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisi CHP Grup Başkanı Ulaş Çetinkaya, Adana Barosu Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile Kurul ve komisyonlarda görev alan çok sayıda avukat katıldı.

Seyhan 2. İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve 6. İş Mahkemesi Hakimi Şenol Öz, yaptığı konuşmada, "Veli Bey´i geçen dönem ki başarılı çalışmalarından dolayı tanıyoruz. Temennimiz önümüzdeki dönemde de aynı başarılı çalışmalarını devam ettirecektir. O´na tüm gönlümle başarılar diliyor, tebrik ediyorum" dedi. 

Av. Küçük, adliyedeki Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salonunda düzenlenen mazbata töreninde, yaptığı konuşmada, çalışmalarının karşılığını mazbatayı alarak resmileştirdiklerini söyledi.

Av. Küçük, Adana Barosu Başkanlığına yeniden seçilmiş olması ve göreve başlaması nedeniyle yaptığı açıklamada şunları söyledi;
?29.Dönemde yoğun ve meşakkatli görevi kurullarda yer alan tüm meslektaşlarımla birlikte başarıyla tamamladığımızı düşünüyorum. Bize, emek ve katkı sunan, kurallarda görev alan tüm meslektaşlarıma ortaya koydukları üstün gayret dolayısıyla teşekkürü bir borç bilirim.

Bizim gayemiz bize oy versin vermesin, destek olsun, olmasın tüm meslektaşlarımıza ve mesleğimize hizmet etmektir. Hak, hukuk ve adalet için mücadelemizi sürdüreceğiz.

Bu vesileyle baro seçimlerimizin camiamıza, yargı mensuplarına, adliyemize, şehrimize, mesleğimize ve meslektaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. 
İki yıllık süre içerisinde 2565 meslektaşımı temsil etmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. 

Kurullarda görev almak, büronuzdan, çalışma hayatınızdan, işlerinizden hatta aile hayatınızdan, sevdiklerinizden zaman ayırarak bu onurlu görevi yürüttüğünüz aşamalardır. 29. Dönemde bu görevi çok büyük bir keyifle sürdürdüm. Meslek camiamıza, ülkemizin adalet kavramına, savunmanın bağımsızlığı ve özgürlüğü kavramına, yargının tarafsızlığı kavramına, katkı sunma hassasiyetimi hep ortaya koydum. Bizler hukukçuyuz. Hukukun evrensel dili belli. Yapmamız gereken bu kavramları içselleştirip, sahip çıkmaktır. Bana bu onurlu yolda, ülkemiz adına, geleceğimiz olan çocuklarımızın yarınları adına yol arkadaşlığı yapacak meslektaşlarımla birlikte taşıdığımız bayrağı büyük bir özveriyle daha ileri taşıyacağımıza söz veriyorum?

ADANA BAROSU 30. DÖNEM YÖNETİMİ GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI

Mazbatasını alan Adana Barosu´nun 30. Dönem Olağan Genel Kurul ve seçimlerinin ardından göreve seçilen yönetim kurulu  yapılan ilk toplantısında görev bölümü yaptı.

Yapılan toplantıda Başkanlık Divan Kurulu; Av. Veli Küçük (Başkan), Av. Sabahattin Gümüş (Başkan Yardımcısı), Av. Semih Gökayaz (Genel Sekreter) ve Av. İlknur Önal (Sayman) olarak oybirliği ile seçildi.

Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Nevzat Elçi, Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin, Av. Duygu Özgüven, Av. Timur Ortatepe, Av. Miyesser Ersalan Önenli, Av. Furkan Kılıç ve Av. V. Mert Kuşdemir, Komisyon Koordinatörleri olarak şu iş bölümünü üstlendiler:Staj Komisyonu (Av. Semih Gökayaz), Avukat Hakları Merkezi, Sigorta Aracıları ve İş Takipçileri ile Mücadele Komisyonu, Toplumsal Olaylara Müdahil Avukatlar Kurulu (TOMAK)(Av. Sabahattin Gümüş),  Adli Yardım Komisyonu, Engelli Hakları Komisyonu, Enerji Hakları Komisyonu, Mülteci Hakları Komisyonu (Av. Timur Ortatepe),  Çocuk Hakları Komisyonu, Tüketici Hakları Komisyonu, Kamu ve Kurum Avukatları Komisyonu, İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Komisyonu (Av. Miyesser Ersalan Önenli), Spor Komisyonu, CMK Komisyonu (Av. Nevzat Elçi), Kadın Hakları Komisyonu, Adana Kentsel Dönüşüm Sürecini Takip Komisyonu, İdare ve Vergi Hukuku Komisyonu (Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin), İnsan Hakları Komisyonu, AHİM Komisyonu ve Cezaevi İzleme Komisyonu (Av. İlknur Önal), Mesleki Sorunlar ve Genç Avukatlar Komisyonu, Arabuluculuk Komisyonu, Hayvan Hakları Komisyonu (Av. Furkan Kılıç), Meslek İçi Eğitim ve Mevzuat İzleme Komisyonu, Avukat Sağlığı ve Hasta Hakları Komisyonu, Çevre ve Kentleşme Komisyonu, Hukuk Fakülteleri ve Öğrencileri ile İletişim Komisyonu (Av. V.Mert Kuşdemir), Avrupa Birliği ve Uluslararası İlişkiler Komisyonu, Spor Komisyonu (Av. Nevzat Elçi), Basın Yayın Komisyonu, Bilişim Komisyonu, Kültür ve Sanat Komisyonu (Av. Ayşe Duygu Özgüven).(Fİ)

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

BARBAROS MAHALLESİNE MODERN SEMT PAZARI

ADASO’DAN VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER’E ZİYARET

KUM ZAMBAĞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

SİLİVRİ KADIKÖY’DE KARPUZ FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANDI

YÜREĞİR’E 25 YENİ MUHTARLIK BİNASI

Ceyhan’da binlerce insan ‘Zafer’i kutladı

Bodrum Belediye Meydanında Hatay Arsuz Dostluk Anıtı açıldı

AKAY’DAN BİR GÜNDE 5 MAHALLE ZİYARETİ

SEYHAN’DA KREŞ KAYITLARI BAŞLADI

İSTANBUL'DA BÜYÜK ZAFERE BÜYÜK KUTLAMA

Çukurova’da çifte bayram

KARAİSALI KAYMAKAMI MERT KUMCU'YA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

SİLİVRİ DEĞİRMENKÖY’DE DOMATESLER YARIŞTI

Adana Büyükşehir Belediyesi, iş makinesi filosunu büyütmeye devam ediyor

KOZAN GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

Ceyhan’da 30 Ağustos coşkusu Koray Avcı ile başlıyor

Türk-İş heyetinden Vali Köşger’e ziyaret

BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

VALİ KÖŞGER “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİNİ KABUL ETTİ

ÇGC Yönetimi Vali Köşger’i ziyaret etti

Ceyhan’da yazlık sinema keyfi

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli