?TÜRKİYE ZİHNİ MİLLİ, İŞİ YERLİ OLMAYAN KADROLAR TARAFINDAN İŞGAL EDİLMİŞTİ?
SİYASET 5.11.2018 13:40:22 332 0

?TÜRKİYE ZİHNİ MİLLİ, İŞİ YERLİ OLMAYAN KADROLAR TARAFINDAN İŞGAL EDİLMİŞTİ?

Erdoğan, ?Kazanırsak hep birlikte kazanacak, kaybedersek hep birlikte kaybedeceğiz. Bunun için bizim birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sahip çıkmamız, fitnecilere, fesatçılara, provokatörlere fırsat vermemiz gerekiyor,? dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Küçükçekmece´de Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulunun açılış töreninde geçmişte Türkiye´nin kaynaklarının heba edilerek peşkeş çekildiğini söyledi ve şöyle konuştu:

?Geçmişte yıllarca bu ülkenin kaynaklarını adeta babalarının malı gibi kullanan peşkeş çeken yerli ve milli her türlü hamleyi boğan bir zihniyetin yerine insan odaklı bir anlayışı her alanda yerleştirdik. Bugün ülkemizde yapılan işleri 20 yıl önce 40 yıl önce niye yapılmadığını sorusunun cevabı işte bu kavramlarda ilgili. Çünkü geçmişte siyasetten bürokrasiye her yer hayata insan odaklı bakmayan, zihni milli, işi yerli olmayan kadrolar tarafından işgal edilmişti. Türkiye bu sebeple pırlanta kıymetinde yıllarını boş tartışmalarla heba etmiştir. Biz Türkiye´yi eğitim sağlık adalet ve emniyet üzerinde yükselteceğimiz söyleyerek işe koyulduğumuzda karşımıza çıkarılan engeller, ülkeyi yeniden bu kirli iklime sürükleme amacı taşıyordu. Ülkemizi büyüttükçe bu engelleri birer birer aştık. Türkiye ileriye doğru gittikçe bu defa oynanan oyunların mahiyeti değişti. Tarihimizde eşi benzeri görülmemiş saldırılara maruz kaldık. İnsani yaşat ki devlet yaşasın anlayışından taviz vermedik? ifadelerini kullandı.

Devlet millet bütünleşmesinin önemine işaret eden Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

?Hükümetlerimiz döneminde hayata geçirdiğimiz sosyal yardımlarla, güvenliğimiz konusunda gösterdiğimiz kararlılıkla biz bu bütünleşmeyi sağlamayı başardık. Terör örgütlerine pabuç bırakmayan, 15 Temmuzda darbecilerin karşısına dikilen, siyasette ve ekonomide oynana oyunları bozan bir ülke haline geldik. Meydanlarda birlikte beraber yaptık. Birileri gibi tankları görüp Bakırköy belediyesine kaçmadık. Önümüzde 2023 hedeflerimiz var. Bizi bu hedeflerden uzaklaştırmak için her türlü kumpas kuruldu. Her şeye rağmen hedeflerimize yürüme kararlılığından vazgeçmedik. Çocuklarımıza bırakacağımız en büyük mirasın bu hedef üzerinde inşa edeceğimiz 2053 ve 2071 vizyonları olarak görüyoruz. Devlet millet arasındaki bağ geleceğe güvenle bakmamızı sağlıyor. Geleceğini bizimle birlikte gören yüzlerce milyon insanın beklentilerine de karşılık vermek mecburiyetindeyiz. Bunun için çok çalışmalıyız?


Türkiye´nin önümüzdeki yıllarda daha da büyüyerek hedeflerine ulaşacağını belirten Erdoğan, ?Kazanırsak birlikte kazanacak, kaybedersek birlikte kaybedeceğiz. Geçtiğimiz 16 yılda 3 kat büyüttüğümüz Türkiye´yi önümüzdeki dönemde iki kat daha büyüttüğümüzde 2023 hedeflerimize ulaşacağız. O zaman hep birlikte farklı bir lige çıkacağız. Bu yeni Türkiye inşallah kendisi ile birlikte bölgesindeki herkes için yepyeni bir dönemin kapılarını aralayacaktır. Bunun için bizim birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sahip çıkmamız, fitnecilere, fesatçılara, provokatörlere fırsat vermemiz gerekiyor. Saflarını sıkı tutan milletimizin önümüzdeki dönemde de aynı dirayeti göstereceğine inanıyorum? dedi.  

 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli