ADANA DEMİRSPOR´DA SEDAT SÖZLÜ, GÜVEN TAZELEDİ
SPOR 23.06.2016 09:42:08 405 0

ADANA DEMİRSPOR´DA SEDAT SÖZLÜ, GÜVEN TAZELEDİ

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor´da, tek listeyle gidilen kongrede mevcut başkan Sedat Sözlü güven tazeledi. Sözlü, ?Yeni sezonda daha güçlü bir Adana Demirspor´u inşa edip, şampiyonluğa hep birlikte ulaşacağız? dedi.

Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu´nda gerçekleştirilen ?Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı´nın divan başkanlığını Ali Gülleri üstlendi. Yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunup oylanmasının ardından seçimlere geçildi. Tek listeyle gidilen genel kurulda mevcut başkan Sedat Sözlü´nün hazırladığı listeye güvenoyu çıktı. Burada konuşan Sözlü, ?Keşke bugün karşınıza ?Süper Lig´de mücadele eden bir kulübün başkanı olarak çıkmak isterdim. Ancak bunu başaramadık. Şanssız bir şekilde ?Play-off finalinde penaltı atışları sonucu Süper Lig fırsatını kaçırdık. Aslında bizim Play-off´a kalmadan Spor Toto Süper Lig´e çıkması gerekirdi. Bu hedefe ulaşabilmek için ben ve yönetimdeki arkadaşlarımız çok büyük çaba ve gayretler sarf edip, emek harcadık? diye konuştu.

?SÜPER LİG KAPISINA DAYANDIK?
Oldukça sıkıntılı süreçler yaşadıklarının altını çizen Sözlü, buna rağmen kulüpte hiçbir zaman kriz yaşanmadığını ve buna da izin vermediklerini söyledi. Sözlü, ?Belki Süper Lig´e çıkamamış olabiliriz ama karşınıza hem kulüp başkanı, hem de yönetim olarak alnımız açık, başımız dik olarak çıkıyoruz. Bugün beklentilere karşılık verememenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hiçbir zaman mazeretlere sığınmadık ama herkesin gördüğü gibi hakem hataları had safhadaydı. Neden bilmiyorum ama hakem hataları hep bize denk geldi. Bir yıldan bu yana kulüp başkanıyım ama geçmişe dönüp baktığımız zaman Adana Demirspor her zaman haksızlıklarla karşı karşıya kalmış bir kulüp. Ancak buna rağmen yıllar sonra ilk defa Süper Lig´e bu kadar yaklaştık, Süper Lig kapısına dayandık. Ama olmadı? ifadelerini kullandı.

?YARIM KALAN İŞİMİZİ TAMAMLAMAK İÇİN BURADAYIZ?
Sözlü, ?Yaşadığımız haksızlıklar olmasaydı bugün çok daha farklı olabilirdi. Ancak yeni sezonda yine aynı hedefler doğrultusunda var gücümüzle çalışacağız. Yönetim olarak bu kongreyle birlikte gücümüze güç kattık. Bu süreçte kulübü bırakıp gitmek de doğru olmazdı. Biz yarım kalan işimizi tamamlamak için yine buradayız ve görevimizin başındayız? diye konuştu.
Görev ve sorumluluk almaktan hiçbir zaman kaçmadıklarını vurgulayan Sözlü, ?Beklentiler çok büyük ve bu beklenti de şampiyonluk. Daha dikkatli bir yönetim ve yol haritasıyla, daha dikkatli bir transfer politikasıyla, genç ve koşan bir takım, tuttuğunu kopartan bir takım yaratacağız. Adana Demirspor´a da bu yakışır. Çok özverili ve heyecanlı bir camiayız. Geçmiş dönemde de hatalarımız olmuş olabilir, sürçü lisan ettiysek bu camiadan özür diliyorum. Biz, hiçbir zaman insanları kırmadık, kırmaktan da çekindik. Hakkınızı helal edin. Yeni sezonda daha iyi, daha güçlü ve kuvvetli bir Adana Demirspor´u inşa edeceğiz? şeklinde konuştu.

YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
Öte yandan, Sedat Sözlü başkanlığında oluşturulan Adana Demirspor´un 18 kişilik yeni yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı:
?İmam Gazali Hıradağı, Kenan Şenbayrak, Şentürk Çalık, Levent Duyuler, İsa Tuzcu, Ayhan Deniz, Murat Balak, Edip Gülnar, Ekrem İnaltekin, İsa Önük, Demir Süerli, Erdinç İpek, Demet Ertem, Aziz Can Eken, Ramazan Çimen, Kazım Bozan, Ertan Aşrak ve Volkan Gündoğdu.?(CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli