ADANASPOR KENDİ EVİNDE MAĞLUP
SPOR 22.11.2015 11:02:19 473 0

ADANASPOR KENDİ EVİNDE MAĞLUP

PTT 1. Lig´in 12. haftasında Adanaspor evinde Boluspor´a 2-1 mağlup oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

59. dakikada sol kanattan kullanılan korner atışında defansın arasından iyi yükselen Ramazan Sal´ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0

85. dakikada orta sahada topla hareketlenen Tevfik Köse´nin ceza alanına girmeden yerden sert vuruşunda topu ağlara gönderdi. 0-2

86. dakikada Adanaspor atağında topla buluşan Mahmut´un ceza alanı dışından isabetli vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-2

STAT: 5 Ocak

HAKEMLER: Bülent Birincioğlu x, Mehmet Metin xx, Emre Suna xx

ADANASPOR: Hayrullah Mert xx, Cem xx, Nduka xx, Tevfik x (Mahmut dk. 63 x), Uğur xx, Ergin x (Santos dk. 76 xx), Merthan xx, Renan xx, Canberk xx, Didi xx, Magaye x (Sami Can dk. 63 xx)

YEDEKLER: Fırat, Sabit, Yakup, Fahri

TEKNİK DİREKTÖR: Engin İpekoğlu

BOLUSPOR: Soner xx, Emre xx, Hernandez xx, Henrique xx, Adem xx, Tevfik xxx, Yusuf xx (Henri Belle dk. 76 x), Jansen xx (Emrullah dk. 90 ?), Ramazan xx, Alican xx, Cengiz xx (Andaç dk. 88 ?)

YEDEKLER: Erdi, Emrecan, Eren, Fahri

TEKNİK DİREKTÖR: Cüneyt Karakuş

GOLLER: Ramazan Sal (dk. 59), Tevfik Köse (dk. 85) (Boluspor), Mahmut (dk. 86) (Adanaspor)

SARI KARTLAR: Alican, Jansen, Ramazan Sal (Boluspor), Nduka, Renan (Adanaspor)

MAÇTAN SONRA NELER DEDİLER?

Karakuş: "Farklı Kazanabilirdik"

/resimler/2015-11/22/1104027608324.jpg

PTT 1. Lig´de Adanaspor´u 2-1 yenerek 3 puanı elde eden Boluspor Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş, Adanaspor´un risk aldığı bölümleri iyi değerlendiremediklerini vurgulayarak, ?Değerlendirsek belki 2-3 farklı bir sonuç yakalayabilirdik? dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karakuş, 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Adana´ya galibiyet için geldiklerini kaydeden Karakuş, ?6 maçlık periyodumuz vardı kafamızda. Bu 6 maç bizi kulüp olarak ikinci devreye nasıl sokacak onun planını yapıyorduk. Puan aralığı yukarı ile aşağının çok sıkışık. Hem Adanaspor hem de bizim için bu maç önemliydi. Kazanan biraz daha yukarıya yakın, kaybeden biraz daha ortada kalacaktı. Tabi kazanan taraf biz olduk. İyi bir maç oldu. Çok pozisyon vermediğimiz bir maç oldu? diye konuştu.

Karakuş, Adanaspor´un cesur oynadığını ifade ederek, ?Adanaspor 1-0´dan sonra çok pozisyon yakaladı, bu oyunun doğasında vardır. Çünkü risk almak zorunda, risk aldığındaki pozisyonları değerlendirsek belki 2-3 farklı bir sonuç yakalayabilirdik. O araları iyi değerlendiremedik. İyi bir mücadele oldu. 3 puanı alan taraf olduğum için sevinçliyim? şeklinde konuştu.

/resimler/2015-11/22/1105336359804.jpg

Engin İpekoğlu´ndan Hakemlere Tepki

Adanaspor´ub, kendi evinde karşılaştığı Boluspor karşısında 2-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, maçın hakemlerini eleştirdi.

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, ?Maçtan önce her iki takım açısında da önemli bir karşılaşmaydı. Biz de 3 puanı alma düşüncesindeydik. Oyunun ilk 10-15 dakikasına iyi başlayamadık. Ancak 20. dakikadan sonra en az net üç tane pozisyon yakaladık ve değerlendiremedik. İkinci yarı başladıktan sonra golü yediğimiz dakikaya kadar Boluspor´un çok ciddi bir atağı yoktu. Malasef Türk futbolunun sıkıntısı ölü toptan kalemizde golü gördük ve ondan sonrada oyun disiplininden koptuk. Ardından kalemizde 2. golü gördük ve hemen ardından 2-1 yakaladık sonrasında karamboller yakaladık ama olmadı. Sonuç itibariyle iç sahada hiç beklemediğimiz bir mağlubiyetle sahadan ayrıldık. Yapacak bir şey yok. Haftaya oynayacağımız 1461 Trabzonspor maçıyla iç sahada kaybettiğimiz üç puanın telafisi peşinde olacağız. Hakemler Türkiye´de o kadar çok eleştiriliyor ki hakemler ile ilgili çok konuştuğunuz zaman da konuştu diyorlar. Ben her zaman şunu söylüyorum daha önceki çalıştığım takımlarda da hakemlerimiz iyi niyetli olabilir ama futbolu çok fazla bilmiyorlar. Futbolu çok bilmemelerinin sıkıntısını da yanlış kararlar vererek takımların puan kaybına neden olmaktadırlar? dedi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli