ANKARA´DA YİNE ŞİDDETLİ YAĞIŞ VE SEL
YAŞAM 29.05.2018 21:11:59 731 0

ANKARA´DA YİNE ŞİDDETLİ YAĞIŞ VE SEL

Başkent caddeleri yağan yağmur sonrasında nehir görüntüsüne büründü - Özellikle Çankaya´da bulunan Eskişehir Yolu üzerinde akşam saatlerinde bastıran sağanak yağış, caddeyi adeta göle çevirdi.

Ankara´da akşam saatlerinde başlayan ve etkisini sürdüren sağanak yağış kentte hayatı felç etti. Yüzlerce araç yolda mahsur kalırken, içinde çok sayıda yolcunun olduğu halk otobüsleri suyun ortasında kaldı. Öte yandan su içinde kalan vatandaş suyla adeta savaşırken, kaldırımda duran vatandaşlar ise telefonlarıyla canlı yayın yaptı. Yol, bir vatandaşın rögar kapağını açmasıyla normale döndü.

Alınan bilgilere göre, Ankara´da gün boyu süren yağışlarda Etimesgut ve Bala ilçelerinde sel felaketi yaşandı. Maddi hasarların meydana geldiği taşkınlarda can kaybı bulunmuyor

Başkent caddeleri yağan yağmur sonrasında nehir görüntüsüne büründü. Özellikle Çankaya´da bulunan Eskişehir Yolu üzerinde akşam saatlerinde bastıran sağanak yağış, caddeyi adeta göle çevirdi. Trafiğin neredeyse durduğu yol üzerinde çok sayıda araç ve içinde yolcu bulunan halk otobüsü sular içinde kaldı. Bilkent Metrosu´nu da su basarken, kimi vatandaşlar ise aracının üstüne çıkarak yardım bekledi

Öte yandan otomobili ile birlikte suyun şiddetine kapılan bir bayan sürücü aracıyla kaldırımın dibine kadar geldi. Korku dolu anlar yaşayan sürücü, gözyaşları içinde çaresizce etrafına baktı. Belli bir süre bekleyen kadın daha sonra aracından indi ve göle dönen caddede arabasını bırakarak gitti. Öte yandan kaldırımlarda bekleyen vatandaşlar sel sularından korunmak için duraklarda bulunan koltuklara çıktı.

/resimler/2018-5/29/2114036879611.jpg

Başkent caddeleri yağan yağmur sonrasında nehir görüntüsüne büründü -  Özellikle Çankaya´da bulunan Eskişehir Yolu üzerinde akşam saatlerinde bastıran sağanak yağış, caddeyi adeta göle çevirdi.

Akşam saatlerinde etkisini sürdüren sağanak yağış sonucu Eskişehir Yolu adeta gole döndü. Göle dönen yolda mahsur kalan vatandaşlar korku dolu gözler içinde kurtarılmayı bekledi. Kaldırımda duran vatandaşlar ise şaşkınlık içinde yolda kalan araçları izledi.

Kimi vatandaşlar ise suyla oyun oynadı. Otobüs durağında duran bir vatandaş ise telefonuyla sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptı. Kilometrelerce trafiğin oluştuğu yola bir türlü yardım gelmeyince bir vatandaş suya girerek rögar kapağını açtı. Suların açılan rögar kapağından tahliye edilmesiyle yol normale döndü ve araçlar yollarına devam etti. 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Rahatlığın Adresi: Adidas

Sevdiklerimize Orkide Hediye Etmenin Anlam ve Önemi

Çocuklar da Stres Neden Olur?

“HÜKÜMLÜ VE YÜKÜMLÜLERİ TOPLUMA KAZANDIRACAĞIZ”

Prof. Dr. Sultan Tarlacı: “Yaratıcı kişiler kuralları sevmez, sınırlarda dolaşır”

Türkiye ve dünyanın ilk tescilli kadın kebapçısı

Farklı ülke numaralarından gelen WhatsApp aramalarına dikkat!

Kendinizi sürekli ‘şişman’ hissediyorsanız dikkat!

SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLAR İBB’NİN MİSAFİRİ OLDU

ARI SOKMASINDA ADRENALİN OTOENJEKTÖRÜ HAYAT KURTARIYOR!

AİLENİZİ KORUMAK SİZİN ELİNİZDE!

ÖFKE KONTROLÜNDE ETKİLİ ÖNERİLER

Prof.Dr. Barış Öztürk ,”Metabolik Otofaji Diyeti İle Kilolara Elveda”

Eyvah Kayınvalidem Geliyor!

Üzüm Tüketmenin 8 Faydası!

Kedi Kumu

Yüksek sıcaklık ve güneş, sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor

Olumsuz duygular hissedildiğinde çözüm buzdolabında değil!

VİŞNENİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR !

"Baharatlı yiyecekler geniz akıntısı sebebi"

10 BİNİ AŞKIN GÖRME ENGELLİYE REHBER OLAN PLATFORM: KÖRÜZ.BİZ

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,17
  • EURO

    34,91% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2434,93% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı