Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü´nün kırsalda hayata geçirdiği ciddi projelerin yanı sıra şehir merkezinde sürdürdüğü çalışmalara da devam ediyor. 7/24 Adana´ya hizmet eden ASKİ, içme suyunu ev ve iş yerlerine sorunsuz ulaştırıyor.
Vatandaşların mağdur olmaması için çalışan İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri, Şehit Duran Mahallesi´nde hat yenileme çalışması gerçekleştirdi. 250 metrelik hatta 90´lık PVC borunun döşenmesi 1 gün içerisinde tamamlandı. Hat yenileme çalışmalarının haricinde abone bağlantılarını da yapan ekipler, bölge halkının su sorununu eksiksiz olarak ortadan kaldırdı.
Gerek kırsalda gerek şehir merkezinde gerçekleştirilen çalışmaları denetleyen ve incelemelerde bulunan ASKİ Genel Müdürü Hüseyin OPRUKÇU; "Su, insanoğlunun hayatında çok önemli bir yaşam kaynağı. Bizler bunun bilinciyle hareket ederek sorunsuz içme suyuna kavuşmaları için her zaman vatandaşlarımızın emrindeyiz." dedi.(CO)