CHP´nin Saimbeyli ve Feke İlçe örgütlerinin ortak danışma kurulu toplantısı  gerçekleştirildi.
SİYASET 27.06.2016 13:01:27 292 0

CHP´nin Saimbeyli ve Feke İlçe örgütlerinin ortak danışma kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

İl yöneticileri, Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Karaisalı İlçe Başkanı İlhan Şahin, Tufanbeyli İlçe Başkanı Ahmet Araz, belediye meclis üyeleri ve partililerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´

EN BÜYÜK SORUN İŞSİZLİK

Toplantının açış konuşmasını yapan Saimbeyli İlçe Başkanı Emel Doğan, her geçen gün bir önceki günü arar hale gelen Türkiye´nin, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıyla huzura, barışa ve refaha kavuşabileceğini söyledi. 7 Haziran genel seçimleri sonrasında başlayan terör olaylarının ülkenin en büyük sorunu haline geldiğini; işsizlik, yoksulluk gibi halkın gerçek sorunlarının ise terörün gölgesinde kaldığını aktaran Doğan, Saimbeyli halkının da en büyük sorununun işsizlik olduğuna dikkati çekti.

SAİMBEYLİ´NİN SOSYAL DEMOKRAT YÖNETİME İHTİYACI VAR

İlçenin hak ettiği konumda olmadığını dile getiren Doğan, Saimbeyli´nin de sosyal demokrat bir yönetime ihtiyacı olduğunu söyledi. Doğan, ?Diğer ilçelerimizde olduğu gibi Saimbeyli´de de ülkemizi sarıp sarmalayan, başta terör olmak üzere tüm sorunları tek çözecek partinin CHP olduğunu anlatmak için aralıksız çalışıyoruz. Zor günler geçiriyoruz ancak umutsuz değiliz. Çünkü CHP var. Türkiye´nin CHP´ye ihtiyacı var. Bu anlayışla çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz? dedi.

GENÇLER İŞSİZ VE UMUTSUZ

Feke İlçe Başkanı Mehmet Ali Kızıloluk da ilçenin en büyük sorununun işsizlik olduğunu kaydetti. İşsizlik nedeniyle özellikle genç nüfusun Feke´yi terk ettiğini aktaran Kızıloluk, iktidarın ise başkanlık hevesinden halkın gerçek gündemini görmediğini vurguladı. Kızıloluk, ?Gençlerimiz işsiz ve umutsuz. Atatürk´ün Cumhuriyeti emanet ettiği gençlerin sorunları çözülmediği sürece ne Feke ne Adana ne de Türkiye çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşamaz. Gençliğin de ülkenin diğer gerçek sorunlarının da çözümü CHP´de. Bu nedenle CHP´yi iktidara taşımak için var gücümüzle, gece-gündüz, yaz-kış demeden aralıksız çalışıyoruz? diye konuştu.

SAİMBEYLİ VE FEKE´NİN POTANSİYELİ DEĞERLENDİRİLMELİ

Saimbeyli ve Feke´nin doğa harikası ilçeler olduğunun altını çizen Barut, bütünşehir yasasıyla birlikte kırsaldaki diğer ilçeler gibi Saimbeyli ve Feke´nin de yeterince hizmet alamadığına dikkati çekti. Her iki ilçenin de doğa ve yayla turizmi açısından büyük bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Barut, Saimbeyli´nin de Feke´nin de bu potansiyeli değerlendirecek bir anlayışla yönetilmesi gerektiğini ifade etti.

HEDEF TÜM İLÇELERİ SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRMAK

CHP´nin sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla her iki ilçenin de hem ekonomik, hem kültürel, hem de turizm açısından atağa kalkabileceğini belirten Barut, ?Ülkemizin dört bir yanında CHP´li belediyeler Türkiye´ye örnek hizmetlere imza atıyor. Amacımız Adana´nın tüm ilçelerini CHP´nin sosyal demokrat belediyeciliği ile tanıştırmak ve Büyükşehir Belediyesi´ni de CHP´li yaparak eşgüdümlü bir çalışmayla Adana´yı ayağa kaldırmak? dedi.

CHP´DE DEVRİM NİTELİĞİNDE BİR ÖRGÜTLENME MODELİ

CHP´nin yaşama geçirdiği ?Sandık Çevresi Örgütlenme? modelinin bir devrim niteliğinde olduğunu kaydeden Barut, ilçe örgütlerinin her sandıkta biri kadın biri erkek olmak üzere iki sandık sorumlusu ataması yapması gerektiğini söyledi. Atanacak sandık sorumlularının alacakları eğitimin ardından seçim dönemine kadar sorumlu oldukları sandıklarda oy kullanacak seçmenlere ulaşacağını aktaran Barut, ?Sandık sorumluları kendi sandıklarında oy kullanacak seçmenle CHP örgütleri arasında bir bağ kuracak ve o insanların yaşadıkları sorunlara partimiz aracılığıyla çözüm üretmeye çalışacak. Ayrıca bu bağ sayesinde CHP´yi insanlara en doğru şekilde anlatacak. Bu örgütlenme modeline çok önem veriyoruz ve ilçe örgütlerimizin de bu anlayışla çalışacak sandık sorumlularını bir an önce belirleyip, onların eğitim almasını bir an önce sağlaması gerekiyor? diye konuştu.

Toplantının devamında danışma kurulu üyeleri Saimbeyli ve Feke´de ilçe örgütlerinin başarısı için neler yapılması gerektiğiyle ilgili görüşlerini aktardılar.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli