DÖRTLER KÜLTÜR MERKEZİ’NDE İMZA GÜNÜ
KÜLTÜR SANAT 19.09.2019 15:30:00 2767 0

DÖRTLER KÜLTÜR MERKEZİ’NDE İMZA GÜNÜ

Geçtiğimiz aylarda açılan Dörtler Kültür Merkezi’nde yazarların imza günleri sürüyor. HABER FEHMİ İNCEOĞLU

geçtiğimiz aylarda açılan Dörtler Kültür Merkezi’nde yazarların imza günleri sürüyor. Dörtler Kültür Merkezi Cumali Karataş’ın Genel Sanat Yönetmenliğinde gerçekleşen imza günlerinde Büşra Sanay, “Kardeşini Doğurmak”, Tunç Balaban, “Sıkı Fıkı Dostlar” ve Ayça Erturan da “O Kadar da Değil” adlı kitaplarını okurlarına imzaladılar.

 7 Eylül 2019 tarihinde Dörtler Kültür Merkezi’nde düzenlenen imza gününde “Kardeşini Doğurmak” adlı kitabın yazarı Büşra Sanay ilgiyle karşılandı… Ensest konusunda yaptığı röportajlar ülke gündeminde yer bulan Büşra Sanay; kitabın kapağında yer aldığı gibi, “Türkiye’de ensest gerçeği”ne mağdurlarla yaptığı röportajlarla değinen Büşra Sanay; ensest gerçeğinin“Türkiye’nin en mahrem yerinde görülmeyen, görmezden gelinen bir yara” olduğunu vurgulamaktadır. “Yıllarca süren titiz çalışmayla ensest mağdurlarından ailelere, sosyologlardan ilahiyatçılara, hukukçulardan eğitimcilere, psikologlardan adli tıpçılara kadar her kesimden insanlarla konuşarak Türkiye’nin ensest tablosunu çıkardı”ğı hatırlatılmaktadır (arka kapak) 

ZülfüLivaneli, kitabını yeryüzündeki tüm çocuklara adayan CNN Türk Haber Merkezi haber spikeri Büşra Sanay için, insanlığın en karanlık noktasına, en bağışlanmaz suçuna büyük bir cesaretle eğildiğini söylemektedir. Büşra Sanay’ın, bizi, ne kadar acı olursa olsun gerçeğin gözünün içine bizi çağırdığını belirten Zülfü Livaneli; 1…Belki de arınma, bu yüzleşmelerle gelecek. Büşra gibi duyarlı insanların acı çekme pahasına yazdığı, böyle önemli kitaplarla… Okurken sarsılacaksınız hem de çok sarsılacaksınız. Sanırım gerekli olan da bu…” anımsatmasını yapmaktadır.

14 Eylül 2019 tarihinde Dörtler Kültür Merkezi’nde düzenlenen imza gününde ise Tunç Balaban, Doğan Egmont adlı yayınevinden çıkan “Sıkı Dostlar” adlı kitabını imzalayıp, çocuklarla kitabı hakkında söyleşti… Hayvan sevgisinin yunusların üzerinden verdiğini belirten Balaban; yunusları kurtaran beş arkadaşın öyküsüne kitabında yer verdiğini söyledi. Çocuklardan gelen soruları da yanıtlayan Balaban; onlara öykünün güzellik ve erdemlerinden söz etti. İlk çocuk romanı olan Çocuklara “Sıkı Dostlar”ın serüvenini anlatan Tunç Balaban; yardımlaşma, arkadaşlık ve hayvan sevgisini işliyor.     

15 Eylül 2019 tarihinde Dörtler Kültür Merkezi’nde Ayça Erturan’ın imza günü gerçekleşti… İlgi gören imza gününde Ayça Erturan, De Plus adlı yayınevinden çıkan “O Kadar da Değil” adlı kitabını imzalayan Ayça Erturan, okurlarla da söyleşerek fotoğraf çektirdi.        

 Bünyesinde kitap, kırtasiye, deneme sınavları gibi toptan ve perakende satışları ile kütüphane, tiyatro, sinema, toplantı salonu, pastane, cafe ve çocuk oyun alanı bulunan Dörtler Kültür Merkezi, eğitim yılı süresince sanat, kültür, eğitim, psikoloji ve çocuk mahrumiyeti vs. alanlarda yapıtları bulunan tanınmış yayınevlerinin yazarlarını imza günlerinde okurlarıyla buluşturmaya devam edecektir.


Haber Kaynak : ÖZEL HABER

“STOA FELSEFESİ VE TARSUS'TA STOACILIK”KİTABI ARATOS YAYINLARI’NDAN ÇIKTI

ADANA ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ KISA FİLM FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU

ADANA’DA BAĞLAMA GÜNLERİ’NİN İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Düş ve Gerçek Arasında Çareli Çaresiz Çizgiler Kitabı

Sanatçı Selva Özelli Solo Sergisi ile ABD’de

“Doktordan Az Kullanılmış” bu defa bir kitap adı

HÜSEYİN SÖZLÜ, "AĞUSTOS AYI TÜRK'ÜN ZAFER AYIDIR"

İZMİT ALTIN PİŞMANİYE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNE VERİLDİ

ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ ‘’BELGESEL FİLM YARIŞMASI’’ FİNALİSTLERİ BELİRLENDİ

EMEKLİLERİN YENİ ADRESİ ‘EMEKLİ KÜTÜPHANESİ’

İZMİR KULLUK İLE TANIŞIYOR

ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU

“Soul Müziğin Diva”sı Imany, 7 Eylül’de Türkiye’de

‘ÇOK YAŞA CUMHURİYET’ ÖDÜLLÜ BESTE YARIŞMASI BAŞVURULARI İÇİN SON HAFTA!

TÜRK RESSAMLARIN LONDRA ÇIKARMASI!

YILDIZ TOZU KARAKTER ANALİZLERİ

"ZAFERİN RENGİ" GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU İLE ÇEKİMLER İÇİN GERİ SAYIMA BAŞLADI!

Büyükşehir ve YEDAM’dan bağımlılıkla mücadelede iş birliği

AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA TÜM TÜRKİYE "ŞEHRİNİ KEŞFEDECEK- GELECEK ENERJİSİNİ KORUYACAK!”

12. ULUSLARARASI İZMİT PİŞMANİYE, MÜZİK ve DANS FESTİVALİ,25-27 AĞUSTOS’TA

‘’20. GELECEĞİN SİNEMASI’’ YARIŞMASININ JÜRİ ÜYELERİ AÇIKLANDI

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli