Erdoğan Ordu
SİYASET 22.05.2015 15:56:32 515 0

Erdoğan Ordu'da Davutoğlu ile Açılış Töreninde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılışını gerçekleştirmek üzere Ordu'ya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, Ordu-Giresun Havalimanı’nda Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ve diğer protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, uçaktan inişlerinde çiçeklerle ve Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin 16 Türk devletinin bayraklarını taşıyan sporcuları tarafından karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, protokol üyeleri ile tokalaştıktan sonra tören kıtasını selamladı. 

"BU HAVA LİMANINI AÇTIKTAN SONRA ORDU VE GİRESUN`UN TAMAMINI İSTERİZ"

 

Başbakan Davutoğlu Açılış Törenindeki konuşmasında şunları söyledi:

 

"Bütün emanetlere çıkmak boynumuzun borcudur. Ordu ve Giresun’un tamamını alacak mıyız? Bu havalimanını açtıktan sonra bunu isteriz. Biz dünyayla yarışıyoruz. Bu ülkenin vatandaşı olmaktan memnu musunuz? Duble yolları artık otoyollara çeviriyoruz. Türkiye’ye hızlı tren gördü. Hızlı treni gördünüz mü? Türkiye 2023 yılında dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girecek. Biz Ordu ile Giresun ile guru duyuyuruz. Karadeniz2in coşkulu dalgaları Akdeniz’e selam verecek. Biz yeni geleceğe hazırlanıyoruz. Yeni geleceğe var mısınız? Havalimanlarını birbirine bağlayacağız. Mega projeleri kim hayata geçirdi ? Kim yaptı ? Onlar konuşur AK Parti yapar. Önümüzdeki dönemde 2023’e kadar inşallah bu projeleri hayata geçireceğiz. Deniz ulaşımını ve havalimanlarını birbirine bağlayacağız. Kıskananlar çatlıyor. Dörder dörder çatlıyorlar. Dördü bir araya gelip çatlıyor.

 

1 DOĞRU 4 YANLIŞI GÖTÜRDÜ
Elif gibi AK Parti 4 yanlışı birden götürürür. 1 doğru 4 yanlışı götürür. Bunu ispat edecek miyiz? Bizim meselemiz hizmet meselesi. Bizim siyaset anlayaşımız sizin anlayışına benzemez. Biz Başkanlık sistemi dahil herşeyi ele alacağız. Biz bir davanın neferiyiz. Biz yola çıkarken bütün gemileri yaktık. Bizim amacımız önce hizmet sonra siyaset. 7 Haziran`da yeniden bir destan yazarsanız 2023`ün önü açıklacak. Onlar önümüzü kesmeye çalışacak. Onlara izin verecek miyiz? 7 Haziran`da yeni bir destan yazıyor muyuz? Karadeniz verdiği sözden dönmez."

 

TÖRENDE ERDOĞAN`IN KONUŞMASINDA HÜKÜMETE ÖVGÜ

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın açılış konuşmasının satırbaşları ise şöyle:

 

Sizleri muhabbetle selamlıyorum. Bugün Ordu ve Giresun için tarihi gün. Olmaz yapılmaz, bitmez denileninin açılışını yaptığımız gün. Gözün aydın olsun Karadeniz. Başbakanlığım döneminde Sinop, Kastamonu gibi illere havalimanı yaptık. Şimdi mutluyuz çünkü Ordu-Giresun Havalimanı`nı açıyoruz.  

 

Bu millete efendi olmanın değil hizmetkar olmanın hazzını duyuyoruz biz bu eselerle. Biz bu yola bu duyguyla çıktık.İnsanların en hayırlısı insanlara en hayırlı olanıdır. Bizim derdimiz bu. Biz bu milletin hizmetkarıyız.

 

Dağları deldik. Ferhat biz Şirin ise sizsiniz. Hastanelerde ne çileler çektiğimizi bilmiyor muyuz? Müslüman bir sokulduğu yerden bir daha sokulmaz. Bu oyuna gelmeyeceğiz.

 

Göreve geldiğimizde ülkede 26 havalimanı vardı, bugün biz 56. havalimanını açıyoruz. Aşk budur, sevgi budur. Aşk varsa bunları yapabilirsiniz. Hızlı trenin adını bunlar bilmiyorlardı ama artık öğrendiler.

 

Hava yolu halkın yolu olmalıdır. Gençler şunu bilmeniz lazım. Biz yola çıkarken dik duracağız, dikleşmeyeceğiz dedi. Biz Allah’tan başka kimsenin huzurunda eğilmedik. Hava taşımacılığında attığımız adım bir rekordur. Biz bölücü terör örgütünün desteklediği partiye rağmen Hakkari Havalimanı`nı da açacağız. . 2023 yılında 60 havalimanı yapacağız. Kılıçdaroğlu, 30 yıl sonrasına proje açıklıyor. O zamana kim öle kim kala? Biz hedef koyduk 2023 hedefi. Bu hedefleri koyan bu hedeflere yürüyen bir hükümet var.yapacağız. Kılıçdaroğlu, 30 yıl sonrasına proje açıklıyor. O zamana kim öle kim kala? Biz hedef koyduk 2023 hedefi. Bu hedefleri koyan bu hedeflere yürüyen bir hükümet var."

 

 

 

 

 

 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,17
  • EURO

    34,91% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2434,93% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false