M1 YILBAŞI MEYDANI  ADANA’NIN YENİ YIL COŞKUSU BAŞLADI !
YAŞAM 9.12.2019 15:07:00 751 0

M1 YILBAŞI MEYDANI ADANA’NIN YENİ YIL COŞKUSU BAŞLADI !

Adana’nın en gözde alışveriş merkezi M1 Adana AVM’de yeni yıl coşkusu başladı. Benzersiz yılbaşı dekorasyonu ile M1 Adana AVM bu yıl da Adanalılara unutulmaz bir deneyim yaşatmaya misafirlerini bekliyor.

Yeni yıla girmeye az bir süre kala M1 Adana AVM, her yıl olduğu gibi bu yıl da Adanalılara unutulmaz bir yılbaşı yaşatmaya başladı. Açık ve kapalı alanlara kurulan yılbaşı’na özel dekorasyon ile ziyaretçilerine aralık ayı boyunca birbirinden farklı etkinlikler sunuyor. Cumartesi ve Pazar günleri İnfluencer Rahattanne’nin  düzenlediği , yeni yıl temalı ücretsiz, keyifli, interaktif ve birbirinden renkli atölyeler ile minik ziyaretçileri ile başladı. 2-8 yaş grubu çocuklara yönelik düzenlenen, cumartesi günü ‘’Kar Küresi’’ ve Pazar günü ‘’ Yeni yıl kapı süsü’’ atölyeleri’ne minikler ebeveynleri ile katıldı. 13:00,14:00,15:00,16:00 ve 17:00 seanslarında gerçekleşen atölyelere katılım  yoğundu. Gün boyu, AVM içerisinde farklı noktalarda müzik etkinlikleri  misafirleri’ne  keyifli dakikalar yaşattı. Trio müzik ve canlı Dj performansı birbirinden farklı parçalar ile misafirlerin ilgi odağı oldu. Adanalıların yakından tanıdığı ve severek dinlediği Murat Korkulu, M1 Adana AVM’ye özel  birbirinden keyifli  parçalarını orkestrası eşliğinde M1 sahne’de  dinleyenlerine seslendirdi. Misafirler Murat Korkulu’nun seslendirdiği parçalara dans ederek eşlik etti.

 ‘’Yılbaşı Meydanı’’nda kurulan  süslenmiş kulübeler ile yeni yıla özel hediyelik eşyalar, parti malzemeleri, şekerleme, sucuk ekmek, hotdog, tatlı, Adana’ya özgü hediyelik eşyalar ve çerez stantları gibi yeni yıl kutlamalarına yönelik her tür ihtiyacın karşılanabileceği stantlar yer aldı. Misafirlerin yılbaşı klübelerinde gerçekleşen mini gösterilere ve satılan ürünlere talebi oldukça yoğundu.

M1 Adana AVM misafirleri, yeni yıl süsleri ile donatılmış Avm’de ışıl ışıl alışverişin keyfini çıkartırken kurulan selfie alanı içerisinde Noel baba ile tanışıp fotoğraf çektirme şansını elde ettiler. Noel baba, çocukların ilgi odağı oldu ve çocukların yeni yıl beklentilerini dinledi.  Alışveriş ve eğlence keyfini bir arada yaşayan  misafirler aralık ayı boyunca yapacakları alışverişlerden de sürpriz hediyeler kazanma fırsatı yakalayamaya devam ediyor. Yılbaşı coşkusunu aralık ayı boyunca sürprizler ile  yaşamak isteyen herkesi M1 Adana AVM’ye bekliyoruz.

Bir sonraki hafta Rahattanne; 14 Aralık cumartesi günü yeni yıl hediyelik çorap atölyesi, 15 Aralık Pazar günü yeni şarkıları müzik perisi eşliğinde saat 13:00-17:00 arasında gerçekleştirecek. M1 sahne’de Özgül Özay sahne alacak. Gün boyu süren etkinlikler devam edecek. M1 Adana Alışveriş Merkezi'nin etkinlik programı ve kampanya detaylarından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, mobil uygulamayı Apple Store ve Google Play üzerinden indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.(Fİ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Rahatlığın Adresi: Adidas

Sevdiklerimize Orkide Hediye Etmenin Anlam ve Önemi

Çocuklar da Stres Neden Olur?

“HÜKÜMLÜ VE YÜKÜMLÜLERİ TOPLUMA KAZANDIRACAĞIZ”

Prof. Dr. Sultan Tarlacı: “Yaratıcı kişiler kuralları sevmez, sınırlarda dolaşır”

Türkiye ve dünyanın ilk tescilli kadın kebapçısı

Farklı ülke numaralarından gelen WhatsApp aramalarına dikkat!

Kendinizi sürekli ‘şişman’ hissediyorsanız dikkat!

SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLAR İBB’NİN MİSAFİRİ OLDU

ARI SOKMASINDA ADRENALİN OTOENJEKTÖRÜ HAYAT KURTARIYOR!

AİLENİZİ KORUMAK SİZİN ELİNİZDE!

ÖFKE KONTROLÜNDE ETKİLİ ÖNERİLER

Prof.Dr. Barış Öztürk ,”Metabolik Otofaji Diyeti İle Kilolara Elveda”

Eyvah Kayınvalidem Geliyor!

Üzüm Tüketmenin 8 Faydası!

Kedi Kumu

Yüksek sıcaklık ve güneş, sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor

Olumsuz duygular hissedildiğinde çözüm buzdolabında değil!

VİŞNENİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR !

"Baharatlı yiyecekler geniz akıntısı sebebi"

10 BİNİ AŞKIN GÖRME ENGELLİYE REHBER OLAN PLATFORM: KÖRÜZ.BİZ

  • BIST 100

    9670,53%0,26
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false