Mahmut Tezcan: Adana´mızı şaha kaldırmak için adayım
SİYASET 14.11.2018 09:40:10 3685 0

Mahmut Tezcan: Adana´mızı şaha kaldırmak için adayım

Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan il başkanlığı binasında adaylık müracaatını gerçekleştirdi.

Uzun soluklu bir aday adaylığı çalışmalarının ardından Ak Parti İl Başkanlığına gelerek Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için müracaatını gerçekleştiren Mahmut Tezcan ?Ak Parti kuruluşundan itibaren bir nefer olarak siyaset arenasındayım. Partimin ve ülkemin başarısı için tüm gayretimle sahada çalıştım. Bugün ise Büyükşehir Belediyesinde Ak Belediyecilik, sosyal belediyecilik ve hizmet belediyeciliği anlayışı ile henüz tanışmayan Adanalı hemşerilerimiz için Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı oldum. Adana´mızı o eski günlerdeki parmakla gösterilen günlerine ulaştırmak için yola çıktım. Rabbim çıkmış olduğum bu kutlu yolda bizleri muzaffer kılsın. Âmin!? dedi.

SİYASETE YENİ BİR BAKIŞ AÇIŞI GETİRİYORUM

Vatandaşlarımızın, muhtarlarımızın veya STK temsilcilerinin en büyük sorunlarının başında seçilen siyasetçilere ulaşamamak vardır. Kapıların duvar olmadığı yeni bir siyaset geliştiren Mahmut Tezcan ?Siyasetin ve hizmetin ana unsuru insan olmalıdır. İnsan odaklı bir siyaset ve hizmet anlayışı ile Adana´yı birlikte dönüştüreceğiz. Bizim için önemli olan hemşerilerimizin muhabbet duyacağı gönülden destek vereceği kendisinden gibi göreceği adayla hemşerilerimizin huzuruna çıkmak. Ulaşılmayan, kapıların duvar olduğu siyaset anlayışını yerle yeksan ederek halkımızın dokunduğu ve her zaman ulaşabileceği bir siyaset anlayışını ortaya koyacağız. Samimiyet, gayret ve tevazu ile vatandaşımızın gönlünde yer edineceğiz.? diye konuştu.

NEDEN ADAY ADAYI OLDUM?

Gerek hizmet, gerek tarım ve turizm, gerekse de sanayi olarak Adana´ya öncülük edeceğiz. Adana´mızı yeniden şaha kaldırmak için yola çıktığını beyan eden Mahmut Tezcan ?Gelişen Türkiye şehirlerinin gerisinde kalmayacak bir Adana hayalim var. Eski günler ile kendimizi avutmak yerine biz taşın altına elimizi koyup şehrimizi yönetmeye talip oluyoruz. Artık Adana´mızın yerel de hizmet almadaki makûs talihini yenerek ulaşım sorununu, çöplük sorununu, metro ve hafif raylı sistem sorununu, turizm sorununu ve iş dünyası ile yaşadığı sorunları çözüme kavuşturacağız. Adanalı hemşerilerimize yeni istihdam alanları oluşturulmasında öncülük edeceğiz. Ortak aklı harekete geçirerek hizmeti adaletli olarak dağıtacağız. Siyasetin ana unsuru insan olmalıdır diyerek çıktık bu yola ve göreve geldiğimiz ilk andan itibaren de bu konuyu bütün yapacağımız hizmetlerde işleyeceğiz. Adana´mız dertli bizler bu derde derman olmaya talibiz.? şeklinde konuştu.

MAHMUT TEZCAN KİMDİR?

1965 yılında Adana´nın Kozan( İmamoğlu) İlçesine bağlı Ağzıkaraca köyünde doğmuştur. Kozan Endüstri Meslek Lisesi´nde okumuş ve İstanbul Üniversitesinde öğrenimini tamamlamıştır. 1988´de Adana Ülkü Ocakları´nın kurucu başkanı olarak görev almıştır. 1993´te Adana Türk Tarım- Orman Sen adana kurucu şube başkanı olarak görev almıştır. 1995 yılında Adana´dan 4. sıra MHP milletvekili adayı olmuştur. 1996 yılında ikinci kez Adana Ülkü Ocakları başkanı olarak atanmıştır. İstanbul´da yaşadığı yıllarda İstanbul´da okuduğu 5 yıl süresince İstanbulluların buhrana şahit olup (çöp dağları, kirli hava, susuzluk, ulaşımdaki zorluklar vs.) sonrasında İstanbul´da vatandaşın gönlüne, hayatına yaşadığı ortama dokunuşlarıyla halkımızın gönlünde çığ gibi büyüyen Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ı yakından izlemiş ve takip etmiştir. Sn. Cumhurbaşkanımızın yeni bir parti kuracağını öğrenir öğrenmez MHP Adana il yönetiminden istifa ederek, 2001 yılında Adana´da Ak Parti kurucu teşkilat başkanı olarak görev almıştır. Ve hali hazırda Ak Parti´nin bir neferi olarak çalışmalarına devam etmektedir. Mahmut Tezcan evli ve iki çocuk babasıdır.(Fİ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli