UĞUZ :
SPOR 3.04.2022 09:27:00 1083 0

UĞUZ : "BAŞARI SEVİYEMİZİ DAHA DA ATTIRACAĞIZ”

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı  Av. Dr. Aslan Abit Uğuz,  göreve geldikleri günden bu güne çok yoğun gayretle çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

Karate Federasyonu Eğitim ve Dan Komisyonu  tarafından 28 Mart - 3 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 2. Kademe Karate Antrenörlük Kursunu ziyaret  için Adana’ya gelen Türkiye Karate Federasyonu Başkanı  Av. Dr. Aslan Abit Uğuz,  Adnan Menderes Spor Salonunda kursiyer antrenörleri ziyaret etti.

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı  Av. Dr. Aslan Abit Uğuz,  Türkiye Karate Federasyonu Eğitim kurulundan görevlendirilen  Murat Sefa ,  Murat Karamartinler  ve Mehmet Tunç, Karate Adana il Temsilcisi  Maşallah Aykurt  ile görüşerek   çalışmalar hakkında bilgiler aldı.  Çukurova İlçesi Kurttepe Piknik alanında Ümit  Genç ve U 21 Teknik Kurul Üyesi Yusuf Coşkun, Karate Adana il Temsilcisi  Maşallah Aykurt tarafından düzenlenen ve  Türkiye Karate Federasyonu Eğitim Kurulu Komisyonu Üyeleri   Murat Sefa ,  Murat Karamartinler  ve Mehmet Tunç, Minik Yıldız Milli Takım Antrenörü  Emre Yılmaz  Adana bölgesi Milli  Hakemi Şaban Apaka ,Spor Uzmanı Duygu Ural’ın katıldığı Ümit  Genç ve U 21 Teknik Kurul Üyesi Yusuf Coşkun’un karate okulunda  öğrencilerin çalışmalarını izledi.

“PROJELERİMİZİ UYGULADIĞIMIZDA BAŞARI SEVİYEMİZ DAHA ÇOK ARTACAKTIR”

Dünya’da Türkiye’yi karate branşında en üst seviyeye taşıyacaklarını ifade eden Av. Dr. Aslan Abit Uğuz, “ Göreve gelmeden önce açıkladığımız projelerimizin bir kısmını   uygulamaya geçirdik. Ama, daha uygulamadığımız  projelerimiz var. Bu projelerimizi uyguladığımızda başarı seviyemiz daha çok artacaktır.“ dedi.

SORUNLARIMIZI VE ÇÖZÜMLERİNİ BİLİYORUZ”

Karate Antrenör, hakemleri  başta olmak üzere spor kulüplerinin bir çok sorunları olduğunu , söz konusu sorunların çözümü  noktasında çalışmaların devam ettiğini belirten Av. Dr. Aslan Abit Uğuz, “ Sorunlarımızı ve çözümlerini biliyoruz. Gerekli  çalışmalar şahsım ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, bütün teknik kurullarımız tarafından devam ediyor. Bunun yanı sıra önümüzdeki süreçte ülkemizde ve dünyanın bir çok ülkesinde yapılması planlanan dünya ve Türkiye şampiyonası, Premier liglere  hazırlıklarımız devam etmektedir. Tek bir amacımız  karate’de ülkemizin başarı çıtasını daha da attırmaktır “ diye konuştu.

 MAŞALLAH AYKURT VE EKİBİNE BAŞARILAR DİLEDİ

Adana’nın Karate branşında potansiyeli en fazla olan illerin başında geldiğine dikkat çeken Av. Dr. Aslan Abit Uğuz, Karate Adana il Temsilcisi  Maşallah Aykurt   ve ekibine görevinde başarılar diledi. , Karate Adana il Temsilcisi  Maşallah Aykurt   ise Türkiye Karate Federasyonu Başkanı  Av. Dr. Aslan Abit Uğuz’u Adana’da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Maşallah Aykurt ,”  Adana’yı Karate’de en iyi şekilde temsil ederek  birlik ve dayanışma içerisinde daha da başarılı olmak için daha çok  çalışacağız” dedi.

(vş)

 

 


DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    10155,35%1,09
  • DOLAR

    32,37% -0,32
  • EURO

    34,71% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2399,55% -0,94
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00
  • Perşembe 25.8 ° / 16.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.1 ° / 17.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 24.1 ° / 16.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu