Cihat OVALI - YORUM


1-0 OLSUN BİZİM OLSUN

PANORAMA


Adana Demirspor sahasında Karabükspor´u 1-0´lık skorla yenerken, Adanaspor deplasmanda Elazığspor´a karşı yine aynı sonuçla 1-0 galip gelerek Adana´ya üç puanla döndü.

ŞİMŞEK KABUSTAN POTE İLE ÇIKTI

Temsilcimiz Adana Demirspor, bir alt lige düşmesine kesin gözüyle bakılan Karabükspor´u 1-0´lık skorla yenerek hanesine üç puanı yazdırdı. Henüz galibiyet yüzü görememiş ve aldığı iki beraberliğe sahasında ulaşmış, puanları da silinmiş olan Karabükspor karşısında ölüp ölüp dirilen Mavi Şimşekler 82.dakikada Pote´yle galibiyete ulaştı.İlk dakikalardan itibaren rakip alanda müthiş baskı kuran Demirspor, rakibinin kontra toplarını şansının yardımıyla da olsa savuşturdu. Oysa ki misafir takımın birazcık kısmeti yanında yer alsa, sezonun 18.haftasında ilk galibiyetini alabilirdi.Mavi Şimşeğin en büyük kazancı, bitmez tükenmez hırsı ve enerjisiyle sonuna kadar mücadele azminden vazgeçmemesidir. İşte bu istek ve arzu son bölümde de olsa galibiyetle tanıştırdı Demirspor´u. Rakibini küçümsemedi saygısız ve alaycı tavır takınmadı ve nihayetinde elde etmesi gereken puanlara ulaştı ev sahibi Temsilcimiz.

 TOROS KAPLANLARI DEPLASMANDAN ÜÇ PUAN ÇIKARDI

Bir diğer Temsilcimiz Adanaspor, Şanlıurfa´da oynadığı Elazığspor karşılaşmasından 1-0´lık skorla üç puan çıkarmasını bildi. Genç ve tecrübesiz bir kadro ile mücadele eden rakibi karşısında baştan sona üstün oynayan Toros Kaplanları, 46.dakikada Kone´nin attığı golle maçı tek farklı üstün olarak tamamlamaya muaffak oldu.Esasen rakip Elazığspor´un gol atmaya mecali dahi yoktu. Yaşadığı ekonomik problemlerin takıma yansıdığı ayan bayan ortada olan Gakkoşların, bundan sonraki haftalarda da işinin zor olacağı bir gerçek. Temsilcimiz ise takıma yeni katılan topçularla daha üst sıraları zorlayacağını düşünüyorum. Coşkun Hoca yönetiminde, taraftarına daha da mutlu haftalar yaşatacağına inancım tam Turuncu Beyazlıların. İkinci yarıya daha istikrarlı ve iyi futbolunu skora yansıtması dileğiyle futbol şansının yanında olmasını temenni ediyorum.  

 18. HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ

Spor Toto  1. Lig´in 18.haftası toplam (19)  gole sahne olurken,  iki beraberliğin olduğu bir hafta yaşadık.  Bu haftanın en ilginç olayı Lig´de ilk üç sırayı paylaşan takımlardan ikisinin puan kayıpları yaşamalarıydı. Öte yandan komşumuz Hatayspor´un önlenemez yükselişi devam etti ve aldığı puanlarla üçüncülüğe kadar çıkmasıyla istikrarını perçinledi.

 Bu  haftayı üçer puanla kapatan Temsilcilerimizden  Adana Demirspor  (27) puanla dokuzuncu sıradaki yerini korurken, bir diğer Temsilcimiz  Adanaspor da (22) puana ulaşarak on birinci sırada bulunuyor. On sekiz hafta sonunda zirvede Gençlerbirliği, Denizlispor ve Hatayspor takımları yer alırken, düşme hattında Afyonspor,Elazığspor ve Karabükspor bulunuyor.

 19.HAFTADA RAKİPLERİMİZ

Spor Toto 1.Lig´in 19.haftasında Temsilcimiz Adana Demirspor 26 Ocak 2019 Cumartesi günü saat 13.30´da Denizlispor´a konuk olurken,bir diğer Temsilcimiz Adanaspor 28 Ocak 2019 Pazartesi günü saat 19.00´da Ümraniyespor´u ağırlayacak.

 

 

YAZARLAR

  • Salı 29.2 ° / 15.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.5 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,40% 0,03
  • EURO

    34,46% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2487,23% 0,18
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00