Av.Serra Taşköprü - KARDELENLER DURAĞI


HERKES HASTALIKTAN ÖLECEK!

Garip olan dünya mı? İnsanlar mı? Hep hayatı sorumlu tutarız. Zor olan hayat mıdır? İnsanlar mıdır? Zor olan hayat değil hayatı zorlaştıran insan kişilikleridir. Hastalıklar mesela neden ortaya çıkıyor? Çoğu hastalığın kaynağı insanlar değil midir? Örneğin kanser!


 

Neden gerçekte kanser olur insan? Kaderden mi? Kötü alışkanlıklarından mı? Genetik yapısından mı? Hangisinden dolayı? Kanserin ortaya çıkışında hiç insan faktörünün yeri yok mudur? Kanserle mücadelede ölümle sonuçlanan tedavi sürecinde insanların payı yok mudur? 

Belki mücadele mantığını ve yöntemini değiştirmek gerekmekte. Bazı hastalıklar ve tedavi yöntemleri birileri para kazansın diye bazı kişilikler rahat yaşasın diye ve birkaç sektör oluşsun diye piyasa sürülen birkaç ürün gibi olamaz mı?  

Doğada zehir panzehiri ile birliktedir. Kanseri yenebilmek için kanserle değil kanseri yaratan kişiliklerle mücadele etmek gerekir belki de! Tabii ki öncelikle kanserin doğal mı yapay mı bir hastalık olduğunu tespit etmek gerekir. 

Ya doğal olmayıp yapay bir hastalıksa kanser kanseri yaratanın panzehirini de bildiği gerçeği ortaya çıkar. Doğalsa da yine doğada bu panzehiri bulabiliriz. 

Önemli olan hastalıklarla mücadele etmek zorunda bıraktırmak değil hastalıkların kökünü kurutmaktır! Hastalık olmazsa mücadele edecek, yorulan bedenler ve ruhlar olmayacaktır! 

Doğaya tekrar tekrar bakmak gerek ya da insan yaratımıysa bazı hastalıklar o insanların tedaviyi bildiklerini ama kişilikleri nedeniyle gizlediklerinden ya da çıkarları uğruna sustuklarından emin olmak gerekir! 

Her hastalığın tarihçesini, çıkış noktasını iyice bilmek gerekir! Bu bağlamda ayrıntılara ihtiyaç duyulacaktır!

Eğer gizem çözülmezse bir gün herkes hastalıktan ölecek! 
 

YAZARLAR

  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00