Av.Serra Taşköprü - KARDELENLER DURAĞI


SEVDİĞİME MEKTUP HUYSUZ VE TATLI SERT KADINIM VESSELAM! 1

Ah deli kadın yandın yine! Alev alev yanıyor ya ciğerlerin işte ondan huysuzsun! Tatlısın vesselam ama bazen pek çekilmiyorsun! Ey sevdiğim sen beni her türlü hisse sürüklerken ben nasıl huysuz olmayayım?


Sözlerim acı bazen evet. Sevdiğim! Kırılıyor seninle konuştuğumda her defasında kalbim! Paramparça içim. Ebedi bu aşk, bu sevgi eminim!

Sana kadar birçok aşkım oldu! Sevdiğim oldu! Ben onları seviyorum, onlara aşığım sandım seni sevene kadar!

Ben böylesi bir aşk ve sevgi yaşamadım. Sevgide ve aşkta kıskançlık olur mu? Olmamalı diye düşünürken senin başka kadınlara hissettiklerini kıskanırken buldum kendimi. Kalakaldım öfke içinde. Huysuzlaştım iyice. Huzurum olmasa da seni seveceğim gizlice.

Korkmuyorum sahip olduğum hiçbir duygudan. Sen de sakın korkma benden ve acıma bana. Acınmak ve korkulmak en büyük yara olur bana.

Sev beni demekle sevilir mi insan? Aşık ol bana denmekle aşık mı olunur?

Bazen seven sevilmez sevmeyen sevilir. İşte küskünlük aşka, sevgiye burada başlamaz mı?

Saatlerce, günlerce, haftalarca, aylarca hatta yıllarca yazabilirim ve konuşabilirim sana. Hisdaşlık gerek. Silah eşitliği gerek sevdiğim. İşte o zaman en iyi anlayan kişi sen olursun beni.

Bazı sevgiler, aşklar yaşanmaz. Bazen duyguları açıklamak da yasaktır. Ah şu yasaklar olmasa seven sevildiğini bilse bu daha insaflıca olmaz mıydı?  

Yaşanmayacak aşklar ve sevgiler varolmuş, varolsa ve varolacak olsa bile aynı ya da benzer hislerde olunduğunu bilmek bile yetmez mi sevenlere?

Bir gün öleceğim sevdiğim. Biliyorsun sana vasiyetim var. Eğer senden önce ölürsem vasiyetimi koru lütfen.

İnsan ecelini bekler mi sevdiğim? Bazen bekler bilinmezlikte huzur arar. Huzurum yok çoktandır keyfim gibi.

Bir de şunu hep hatırla. Bir gün olur da herkes sana karşı saf tutsa ben bensiz bırakmam seni. Yalnız kalmayacaksın asla. Herkes sana karşı gelsin bir gün ben varım her koşulda, her durumda. Senin yakınında ya da uzağında.

Çaresizliğin girdabında tıkılı kaldı acılarım. Gözlerim donuk ve solgun yüzüm hüznü anlatır sana. Mutlu olmak zor zanaat ancak seni tanımak en güzel hediye olur bana.

Mutluluk kursağımda. Yutkunmam ondan. Bir milim kadar yakın bir o kadar uzağız birbirimizden. Sen ki nefesini solumak istediğim adam hiç üzülme sakın benim için. Ecelim senden önce gelirse eğer sevin arkamdan huzura erdiğim için.  

Sen bir tebessüm ve kahkaha arasında gidip gelen gülümsememsin.

TENDE RUH TAŞIYAN TEK GERÇEK VE KOŞULSUZ SEVDİĞİM ÖZEL ADAM'A İTHAFEN!

YAZARLAR

  • Salı 31.1 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,81% 0,49
  • GRAM ALTIN

    2417,74% -0,61
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00