Tarih: 13.12.2017 12:13

YENİ ADANA GAZETESİ´NDEN DHA´YA ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

100. Yıl Kuruluş Yıldönümü hazırlıklarını sürdüren Yeni Adana Gazetesi 100. Yıl Düzenleme Kurulu, Doğan Haber Ajansı Bölge Müdürü Bekir Karakoca´yı ziyaret ederek, 24 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan kutlama programına davet etti

M. Ziya Yergök, Hulusi Güvel, Sadi Sürenkök, Hasan Yapıcı, Ahmet Duman, Ahmet Yahşi, Fehmi İnceoğlu ve Vahit Şahin´den oluşan yeni Adana Gazetesi 100. Yıl Düzenleme Kurulu üyeleri, DHA Bölge Müdürü Bekir Karakoca´yı ziyaret etti. Ziyarette kurul adına konuşan M. Ziya Yergök, ?Yeni Adana Gazetesi,geçmişte Amerikan basın kuruluşlarının da dikkatini çekmiş olup,1965 yılında Amerikan Gazete Sa hipleri Birliği (ANPA) tarafından gazetemiz, toplumun eğitiminde hizmet eden bir vasıta olarak ve ?basın hizmetine ve daha iyi bir hayat sağlamak mücadelesine ilham kaynağı´ olması yolundaki gayretleri için Dünya Basın Başarı Ödülü´ne layık görülmüştür.Ödül 21 Nisan 1965 günü Waldorf Astoria Otelinde düzenlenen törenle gazeteyi temsilen imtiyaz sahibi Çetin Remzi Yüregir´e,Arjantinli gazeteci ve La Prensa gazetesi editörü Dr.Alberto Gainza Paz tarafından verilmiştir.52 yıl önce layık görüldüğü bu ödül,Yeni Adana´nın 100.yılına girerken taşıdığı ilke ve değerlerin güçlenmesinde önemli bir aşama oluşturmuştur? dedi.

DHA Bölge Müdürü Bekir Karakoca ise, Yeni Adana Gazetesi´nin yerel ve ulusal basının en önemli kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, gerekli desteği vereceklerini söyledi.(VŞ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —