Tarih: 17.09.2018 11:57

KILIÇDAROĞLU: ?BİZ İŞ BANKASI´NIN ORTAĞI DEĞİLİZ?

Facebook Twitter Linked-in

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´nın İş Bankası´na ilişkin yaptığı açıklamaların sorulması üzerine ?Sayın Erdoğan´ın CHP´nin İş Bankası´ndan para almadığını söylemesi güzel bir olay. Biz para almıyorduk ama bir türlü anlatamıyorduk. Gerçekten hiçbir para almıyoruz. ? diye konuştu.

?Sayın Erdoğan´ın CHP´nin İş Bankası´ndan para almadığını söylemesi güzel bir olay. Biz İş Bankası´nın ortağı değiliz. Daha önce de Kenan Evren de aynı yolu denemişti. Kenan Evren ve arkadaşları Atatürk´ün hisselerini hazineye devretmişlerdi biz dava açtık ve kazandık,? diyen Kılıçdaroğlu, ?Mustafa Kemal Atatürk´ün vasiyetine herkesin saygı göstermesi lazım. Erdoğan neden böyle bir karar aldı onu da anlamıyorum. Acaba alıp Varlık Fonu´na mı devretmeyi düşünüyor?? sorusunu yöneltti.

Kılıçdaroğlu Katar´dan hibe uçak alındığı ifadesine de  tepki göstererek, ?Türkiye Cumhuriyeti bir şeyhten uçak alacak kadar küçülmemeli. Hem diyorsun dünya lideriyim, hem kalkıp hibe uçak alıyorsun. Eğer onuru varsa o uçağı yarın iade eder. Türkiye Cumhuriyeti devleti bir şeyhten bir uçak alamaz der.,? diye konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —