LEXUS ADANALILARA TANITILDI
EKONOMİYE BAKIŞ 29.09.2017 12:47:05 12533 0

LEXUS ADANALILARA TANITILDI

Lexus, lüksün simgesi haline gelen tüm modellerini özel bir etkinlikle Adanalılarla bir araya getirdi.

 /resimler/2017-9/29/1249423084438.jpg

VAHİT ŞAHİN

Türkiye pazarına giriş yaptığı 2016 yılından bu yana sunduğu çarpıcı modelleri ve ayrıcalıklı hizmet anlayışıyla farklılığını ortaya koyan Lexus, tanıtım etkinliklerine Adana ile devam etti.

Toyota Plaza Mıçı Şirketi sahibi Mehmet Mıçı ve Toyota Plaza Onatça´nın sahibi Süleyman Onatça ve Lexsus Direktörü Selim Okutur ile birlikte Sheraton Adana´da düzenlenen ve RX, RC, RCF, GS, LS, IS, NX ve CT modellerinin sergilendiği düzenlediği basın toplantısında Adanalı otomobil tutkunlarına araç ile ilgili bilgilerin sunuldu.

Lexus Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO Ali Haydar Bozkurt,?Lexus, Türkiye´de de Hayranlık Uyandıran Bir Marka Oldu? dedi.

Bozkurt, Lexus markasının 1989 yılında satışa başlamasından kısa bir süre sonra ABD´de kalitesiyle ve hizmetleriyle kendini kabul ettirmeyi başardığını ve en sevilen markaların başında geldiğini belirterek, ?Kısa zamanda global bir marka haline gelen Lexus ayrıcalığını, 2016 yılından itibaren Türkiye´de de sunmaya başladık. Türkiye pazarına geniş bir ürün gamı ile giriş yaptık. Lexus markasının sunduğu otomobiller ve hizmet kalitesi, Türkiye´de bu segmenti yeniden tanımladı. Türkiye´de de müşterilerimizin bu kaliteyi ve ayrıcalığı yaşaması adına ülkemizin her yerinde daha yaygın bir satış ağı kurmak üzerine çalışmalar yapıyoruz. Bunun yanında değişik illerde bu farkı yaşamak isteyenler için de burada gerçekleştirdiğimiz gibi çeşitli organizasyonlar düzenliyoruz. Lüks segmentte sunduğumuz geniş ürün gamına, hibrit, yani hem elektrikli hem de benzinli motora sahip versiyonlarını da getirerek, model çeşitliliğimizi artırdık. Böylece Lexus ile SUV modelinden, spor modele ve lüks sedan modellerine kadar her alanda hibrit keyfini ve avantajlarını, Türkiye´deki premiumsegment kullanıcıları da yaşamaya başlayacaklar? dedi.

?TÜRKİYE´NİN HER YERİNDE GÜÇLÜ SERVİS AĞI?

Geçen yıl Maslak´ta açılan ilk showroomu ile birlikte Türkiye pazarına adım attıklarını kaydeden Bozkurt, ?1.5 yıllık süreç içerisinde de yatırımlarımızı markayı doğru şekilde anlatmaya ve doğru konumlandırmaya ayırdık. Halen de bu yöndeki çalışmalarımıza ağırlık vermeyi sürdürüyoruz. Lexus için satış yapmak kadar satış sonrasında verilecek hizmet de çok büyük önem taşıyor. Bu paralelde marka olarak biz Türkiye´de 60´a yakın satış sonrası hizmet noktamızda hiçbir premium markada göremeyeceğiniz bir hizmet sunmaktayız. Lexus müşterileri, Türkiye´nin her yerinde bulunan bu güçlü servis ağı sayesinde ihtiyaç hissettiği her anda bizi yanında bulacak. Bu bizim olmazsa olmazımızdır? diye konuştu.

?120 BİN TL´YE VARAN VERGİ İNDİRİMİYLE TEŞVİK EDİLEN HİBRİTLER BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR?

Bozkurt, bütün markaların yakın gelecek için çözüm olarak görülen hibrit araçlar üretmek konusunda yatırımlar yaptıklarını gözlemlediklerini ifade ederek şunları söyledi;

?Lexus ise, şu an herkesin gelecek planında olan hibrit modellerini yıllar önce kullanıma sunmuş  bir marka. Yani Lexussegmentinde bu teknolojiyi geliştiren öncü bir marka. Bugün tüm modellerinde hibrit motor seçeneğini sunan tek marka olan Lexusglobal pazarda 1 milyondan fazla hibrit satışı gerçekleştirdi. Marka olarak hibrit teknolojisini kısa ve orta vadede çözüm olarak görüyoruz. Hükümetimizin getirdiği vergi teşviki düzenlemesiyle 120 bin TL´ye varan vergi indirimi ile teşvik edilen hibrit araçlarımız büyük ilgi görmeye başladı. Aynı zamanda; lüks araç üreticilerinin de elektrikli ve hibrit araçlar geliştirmeye başlamaları, markamızın doğru yolda olduğunun bir başka kanıtı. Lexus, yenilenen ürün gamıyla daha güçlü bir hale gelerek Türkiye´de ?Lüksün Yeni Tanımı? iddiasını artırmaya devam edecektir.?

Lexus´un yüksek kalitedeki servis hizmetlerini Adana´da, Toyota Plaza Mıçı ve Toyota Plaza Onatça veriyor. Bu sayede Lexus kullanıcıları, nerede olurlarsa olsunlar kısa zamanda yüksek kalitede satış sonrası hizmetini alabiliyorlar. (VŞ)

 

/resimler/2017-9/29/1251235273885.jpg


Haber Kaynak : ÖZEL HABER

CHP’Lİ BULUT, “BÜTÇE KEYİF ÇAYI ÖNERİYOR” (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Yunanistan,Afgan göçmenleri denize itti (VİDEOLU HABER)

Besicilerin saman telaşı başladı

Ekonomik güven endeksi yüzde 8.5 azaldı

Sanayi üretimi Nisanda % 0,9 arttı

Tamer Son, ?Konut Yatırımı İçin En Cazip Dönem?

İnşaatın ilk 4 aylık karnesi zayıf

Limon değerleneceği güne kadar yatağa giriyor

Fitch, Türkiye´nin kredi notunu açıkladı

ANAVARZA BAL´IN 2018 HEDEFİ YÜZDE 40 BÜYÜME

Linyitin kalorisini arttıran buluş 1 milyar TL tasarruf sağlayacak

BAYRAKTAR, "CEVİZ ÜRETİMİNDE DÖRDÜNCÜYÜZ?

Domateste firma kısıtlaması

Türkiye´deki dolar milyarderlerinin sayıları azaldı, servetleri arttı

Rus uzmanlar Türk domates üreticilerini teftiş edecek

Domatesin Rusya´ya ihracat tarihi belli oldu

11. ÇUKUROVA MOBİLYA DEKORASYON FUARI YENİ İŞ ORTAKLIKLARINA İMZA ATTIRIYOR

ADANA´DA MOBİLYA FUARI YARIN AÇILIYOR

LEXUS ADANALILARA TANITILDI

Resmi Rezerv Varlıkları Temmuz´da azaldı

İnşaat sektöründe istihdam yüzde 2,1 azaldı

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli