Tarih: 31.03.2018 11:32

4.Çukurova Tarım Fuarı, 5 Nisanda içılıyor

Facebook Twitter Linked-in

T.C. Gıda. Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Adana İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği,Arı Yetiştiricileri Birliği, Süt Üreticileri ve Kırmızı Et Üreticileri Birliği tarafından desteklenmekte olan Fuar,  Adana çiftçisi başta olmak üzere tüm bölgede ses getiren Fuarımız yirmi beş bin metrekare uygulama tarlası ve yirmi bin metrekare sergileme alanı ile, tarımın her alanından ürün ve hizmetlerin sergilendiği profesyonel bir platform olarak hizmet vermekte.

Çukurova Tarım Fuarı, her yıl yirmi binden fazla çiftçi tarafından ziyaret edilerek, bölge tarımının gücünü sektöre ispatladı. Bu yıl ağırlıklı olarak hayvancılık sektörüne yönelik hazırlanan fuarda, canlı hayvandan traktöre, ekipmana, tohumdan fideye, gübreye, tarımsal gıdadan danışmanlık firmalarına kadar uzanan geniş bir yelpazede ürün ve hizmetler sergilenecek.

Birbirinden güzel süs tavukları, farklı ırklardan koyun, keçi ve ineklerin sergileneceği Fuarda her yıl olduğu gibi çitçiler beğendikleri traktörleri uygulama tarlasında deneyerek test etme ve karar verme şansına sahip olacaklar.

Tüm ilgililerin ve çitçilerin davet edildiği 4.Çukurova Tarım Fuarı, 5-8 Nisan tarihleri arasında 9.30 - 18.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Detaylı bilgi için : elkafuar.com / facebook, twitter, instagram : elkafuar / 322 459 06 06  (Fİ)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —