“Süper Lig’de bizim için en büyük avantaj taraftar olacaktır”
SPOR 7.07.2021 11:20:00 1548 0

“Süper Lig’de bizim için en büyük avantaj taraftar olacaktır”

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Adana Demirspor’un genç stoperi Tayyip Talha Sanuç, yeni sezonda yeni statta oluşacak atmosferi hayal bile edemediğini belirtti

Mavi-lacivertli ekip yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdürürken, takımın defans oyuncularından Tayyip Talha Sanuç açıklamalarda bulundu. Sanuç, yeni bir sezona başladıklarını söyleyerek, “Hedeflediğimiz yerdeyiz. Daha çok çalışmalıyız. İyi bir kamp geçiriyoruz. Geçen seneden beraber olduğumuz arkadaşlar var. Ciddi, önemli isimlerde aramıza katılıyor. Buda tabi ki kalitemizi arttırıyor. Kamp dönemimiz gayet iyi geçiyor. İyi çalışıyoruz. Bu kamp dönemini ne kadar iyi geçirirsek sezon içinde o kadar rahat edeceğiz. Süper Lig daha yüksek bir kalite daha kuvvetli daha güçlü olmalısınız. Biz de bu kuvveti kondisyonu kampta kazanıyoruz. İnşallah bu kampı en iyi şekilde geçireceğiz. Süper Lig’e en hızlı şekilde giriş yapacağız” ifadelerini kullandı.

“Formayı almak için elimden geleni yapacağım”

Tayyip Talha Sanuç, hangi lig olursa olsun her zaman rekabetin içinde olacağını kaydederek, “Gerekirse daha çok çalışacağım. Bu sene de formayı almak için elimden geleni yapacağım. Akhisar maçında attığım gol hala aklıma gelir. Yüzümde bir gülümseme oluşur, mutlu olurum. Tabi ki öncelikli görevimiz savunma fakat savunma oyuncusunun atacağı bir gol de bazen takıma galibiyet, şampiyonluk getirebilir. Her zaman her duran topa gol atmak için gidiyorum. İnşallah Süper Lig’de de bu gollere devam edebilirim” açıklamasını yaptı.

“İnşallah böyle kaliteli transferler devam eder”

Belhanda’nın takıma katılmasını değerlendiren Tayyip Talha, “Sosyal medyada da çok önemli isimler dönüyor kulübümüz için. Ne kadar tecrübeli, kaliteli futbolcularla oynarsak bizde o seviyeye uygun oynamaya çalışırız. İnşallah böyle kaliteli transferler devam eder. Murat başkanımız bu konuda özverili çalışıyor. Bu takıma gelirken bir kariyer planlamam vardı. Bu takımda şampiyonluğu istiyordum. Bunu çok şükür kazandık. Şimdi sıradaki hedefim Süper Lig’de kendimi gösterip Avrupa ve milli takım düzeyinde futbolcu olmak istiyorum. A Milli Takım formasını giymeyi çok istiyorum. İnşallah oradan da Avrupa’da kendimi gösterir Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ederim” diye konuştu.

“Süper Lig’de bizim için en büyük avantaj taraftar olacaktır”

Yeni Adana Stadı’nda taraftarla maçın hayalini kuran Tayyip Talha Sanuç, “Yeni statta oynayacağız ve sanırım yüzde 50’lik bir kısım alınacak fakat bu yüzde 50 bizim taraftarımız için yeterli bence. Bu statta atmosfer nasıl olacak hayal bile edemiyorum. Eminim yeni transferlerimizde bundan etkilenecektir. Ben eski stadımızda bunu görebilmiştim. Süper Lig’de bizim için en büyük avantaj taraftar olacaktır” değerlendirmesini yaptı.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli