Tarih: 15.03.2019 15:14

A MİLLİ TAKIMDA ADAY KADROSU AÇIKLANDI

Facebook Twitter Linked-in

A Milli Takım´ın Arnavutluk ve Moldova maçlarının aday kadrosu açıklandı. Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş tarafından açıklanan kadroda şu isimler yer alıyor:

- Kaleciler: Mert Günok, Muhammed Şengezer, Uğurcan Çakır, Sinan Bolat

- Defans: Gökhan Gönül, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Hasan Ali Kaldırım, Emre Taşdemir

- Orta saha: Deniz Türüç, Efecan Karaca, Yusuf Yazıcı, Dorukhan Toköz, Emre Belözoğlu, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir, Mehmet Topal, Oğuzhan Özyakup, Okay Yokuşlu, Yunus Mallı, Emre Kılınç, Güven Yalçın, Hakan Çalhanoğlu

- Forvet: Burak Yılmaz, Cenk Tosun 

Emre ile Burak en son 6 Ekim 2017´de milli formayı giydi

 A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Arnavutluk ve Moldova maçlarının kadrosuna uzun bir aradan sonra Emre Bölozoğlu, Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül´ü çağırdı. Emre ile Burak en sonra 6 Ekim 2017´de oynanan İzlanda maçında kadrodaydı.

A Milli Futbol Takımı´nın 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri´nde Arnavutluk ile Moldova oynayacağı maçların kadroları belli oldu. Millilerin yeni teknik patronu Şenol Güneş, 3 deneyimli ismi uzun bir aradan sonra takıma davet etti. Güneş Başakşehir´in deneyimli ismi Emre Belözoğlu ile Beşiktaş´ın formda golcüsü Burak Yılmaz ve sağ beki Gökhan Gönül´ü ay-yıldızlı takıma çağırdı.

Emre ve Burak 533 gün sonra

Emre Belözoğlu ile Burak Yılmaz en son 6 Ekim 2017 tarihinde 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu´ndaki İzlanda maçında kadrodaydı. Milliler o müsabakadan 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup ayrılmıştı. Emre ve Burak, Arnavutluk maçında oynaması halinde 533 gün sonra ay-yıldızlı formayı giymenin heyecanını yaşayacaklar.

Siyah-beyazlıların tecrübeli sağ beki Gökhan Gönül ise en son 23 Mart 2018 tarihinde İrlanda Cumhuriyeti ile oynanan hazırlık maçında oynadı. Gökhan, Şenol Güneş´in süre vermesi halinde 365 gün sonra milli forma özlemi sona erecek. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —