ADANA BAROSU MÜZİK TOPLULUĞUNDAN BAŞARILI SAHNE PERFORMANSI
YAŞAM 4.01.2023 12:09:00 2433 0

ADANA BAROSU MÜZİK TOPLULUĞUNDAN BAŞARILI SAHNE PERFORMANSI

Adana Barosu Müzik Topluluğu, 5 Ocak Kurtuluş Kupası Onuncu Avukat Spor Oyunları kapsamında düzenlenen kültür-sanat etkinliklerinde Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Sanat Merkezi’nde sahne aldı.

Avukatlar, farklı tarzlarda şarkıları izleyiciyle paylaştılar. Gitar, bağlama gibi enstrüman da kullanan avukatlar, ortaya koydukları performansla büyük alkış aldılar. İzleyiciler, konserde seslendirilen tüm şarkılara hep bir ağızdan eşlik ettiler. Konserde 2 saat sahnede kalan avukatlar, izleyenlerden tam not aldı.

19 AVUKAT SAHNE ALDI

Sunuculuğunu; Av. Merve Toğma’nın yaptığı konserde, Baromuz üyesi solistler: Av. Çağla Çınar Sevimli, Av. İsmail Mutlu, Av. Elif Mantı Açıkgöz, Av. Ayşenur Keçe, Av. Rojda Yıldırım, Av. Mustafa Kemal Etike, Av. İrem Saluk, Av. Gülen Diler, Av. Uğur Buğra Tanır, Av. Yusuf Semih Altıntaş, Av. Özgür Barış Telli, Av. Ercan Kılınç, Av. Boran Anlar, Av. Hare Arabacı Özdemir, Av. Bersun Saba İşisağ, Av. Gökhan Umurhan, Av. Alperen İyi, Av. Eray Bolat sahne aldılar. Solistlere sahnede enstrümanlarıyla Av. Mehmet Furkan Gökosmanoğulları (Bateri), Av. İsmail Mutlu (Bas Gitar), Av. Alperen İyi (Elektro Gitar) ve Av. Ali Çağatay Biçer (Elektro Gitar) eşlik ettiler.

Av. SEMİH GÖKAYAZ, MESLEKTAŞLARINI TEK TEK TEBRİK ETTİ

 Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, konser bitiminde meslektaşlarını tek tek tebrik etti. Avukatların hak ve özgürlük savunucusu olduğunu dile getiren Av. Gökayaz, mesleklerinin yanı sıra kültür sanat etkinliklerine de önem verdiklerini aktardı. Av. Gökayaz, Adana’nın bir kültür ve sanat şehri olduğunu belirtti. Abidin Dino’ları, Yaşar Kemal’leri, ‘Çirkin kral’ Yılmaz Güney’leri sanat dünyasına kazandıran Adana’nın aynı zamanda özgürlüklerin şehri olduğunu ifade etti. Av. Gökayaz, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Baromuzun ve Cumhuriyetimizin 100. Yılında spor oyunlarını düzenlerken müzik grubumuzun da sahne almasını istedik. Bu akşam sahne alan tüm meslektaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Bu haftaya sesleri ve enstrümanlarıyla zenginlik katan tüm meslektaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Solistlerimiz, müzisyenlerimiz bu akşam bizlere unutulmaz bir gece yaşattılar. Adana Barosu bu hafta ülkemizin dört bir yanından gelen 2 binden fazla meslektaşı ilimizde misafir ediyor. Onlara Adana’mızın güzelliklerini, kültürel ve sanatsal yönlerini de tanıtmış oluyoruz. Adana Barosu büyük bir ailedir. Adana Barosu yetenekli bir ailedir. Adana Barosu cesur bir ailedir. Bu ailenin üyesi ve başkanı olmaktan büyük bir gurur duyuyorum.”

Av. Semih Gökayaz, Yönetim Kurulu Üyesi ve Kültür Sanat Komisyonu Koordinatörü Av. İlker Güzel, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sinem Keskin Tanrısınatapan, Adana Barosu Kültür Sanat Komisyonu Başkanı Av. İsmail Oray Ayhan ile birlikte Müzik Topluluğu Başkanı Av. Buğra Tanır’a ve sahne alan ekip adına Av. Gülen Diler’e çiçek takdim ettiler. Adana Barosu Müzik Topluluğu Başkanı Av. Buğra Tanır da Adana Baro Başkanı’na, yönetim kurulu üyelerine ve tüm avukatlara katılımları ve desteklerinden ötürü teşekkürlerini sundu.

 Etkinliğe, Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Kültür Sanat Komisyonu Koordinatörü Yönetim Kurulu Üyesi Av. İlker Güzel, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sinem Keskin Tanrısınatapan, Adana Barosu Kültür Sanat Komisyonu Başkanı Av. İsmail Oray Ayhan, avukat, stajyer avukatlar, aileleri ve sanatseverler katıldı.

(vş) 


 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Rahatlığın Adresi: Adidas

Sevdiklerimize Orkide Hediye Etmenin Anlam ve Önemi

Çocuklar da Stres Neden Olur?

“HÜKÜMLÜ VE YÜKÜMLÜLERİ TOPLUMA KAZANDIRACAĞIZ”

Prof. Dr. Sultan Tarlacı: “Yaratıcı kişiler kuralları sevmez, sınırlarda dolaşır”

Türkiye ve dünyanın ilk tescilli kadın kebapçısı

Farklı ülke numaralarından gelen WhatsApp aramalarına dikkat!

Kendinizi sürekli ‘şişman’ hissediyorsanız dikkat!

SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLAR İBB’NİN MİSAFİRİ OLDU

ARI SOKMASINDA ADRENALİN OTOENJEKTÖRÜ HAYAT KURTARIYOR!

AİLENİZİ KORUMAK SİZİN ELİNİZDE!

ÖFKE KONTROLÜNDE ETKİLİ ÖNERİLER

Prof.Dr. Barış Öztürk ,”Metabolik Otofaji Diyeti İle Kilolara Elveda”

Eyvah Kayınvalidem Geliyor!

Üzüm Tüketmenin 8 Faydası!

Kedi Kumu

Yüksek sıcaklık ve güneş, sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor

Olumsuz duygular hissedildiğinde çözüm buzdolabında değil!

VİŞNENİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR !

"Baharatlı yiyecekler geniz akıntısı sebebi"

10 BİNİ AŞKIN GÖRME ENGELLİYE REHBER OLAN PLATFORM: KÖRÜZ.BİZ

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,81% 0,49
  • GRAM ALTIN

    2417,74% -0,61
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00
  • Salı 31.1 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false