Tarih: 28.01.2023 16:07

ADANA DEMİRSPOR’UN DEPLASMAN KABUSU SONA ERDİ: 1-2

Facebook Twitter Linked-in

 

Rakibini 2-1’lik skorla mağlup etmeyi başaran Adana Demirspor, 4 maç aranın ardından deplasmanda galibiyetle tanışmış oldu.

Spor Toto Süper Lig’de Adana Demirspor kritik maçta Demir Grup Sivasspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Demir Grup Sivasspor’un iç saha maçlarını oynadığı 4 Eylül Stadı’nın zeminindeki bozukluklar nedeniyle Yeni Malatya Stadı’nda oynanan mücadelede Adana Demirpor’a galibiyeti getiren golleri 41. dakikada Emre Akbaba ve 56. dakikada Babajide Akintola kaydederken, Demir Grup Sivasspor’un tek golü 63. dakikada Isaac Cofie’den geldi.

Ligde son olarak 15 Ekim 2022 tarihinde Kasımpaşa’yı deplasmanda 4-1 mağlup etmeyi başaran Şimşek, o tarihten sonra oynadığı 4 dış saha mücadelesinden 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle ayrılmıştı. Bu süreçte Kayserispor’la 2-2, Alanyaspor’la 0-0 berabere kalan Mavi Lacivertli ekip son iki deplasman mücadelesinde ise Beşiktaş’a 1-0, Medipol Başakşehir’e ise 2-1’lik sonuçlarla boyun eğmişti.

Oldukça soğuk havada ve hafif kar yağışı altında oynanan mücadelede Adana Demirspor’lu taraftarlar kendilerine ayrılan bölümü doldurarak takımlarını yalnız bırakmadılar. 90 dakika boyunca tezahüratlarla takımını ateşleyen Mavi Lacivertli taraftarlar galibiyette önemli rol oynadılar. Bu galibiyetle puanını 37’ye yükselten Adana Demirspor zirve yarışından kopmaz iken 18 puanda kalan Demir Grup Sivasspor düşme hattından kurtulamadı.

Adana Demirspor ligin 22. haftasında Perşembe günü evinde ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe’yi ağırlarken; Demir Grup Sivasspor, Alanya deplasmanına çıkacak.(Fİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —