Adana´da freni boşalan TIR otomobilleri biçti

Adana´da freni boşalan TIR otomobilleri biçti

Adana´nın Pozantı ilçesinde freni boşalan TIR, önünde seyreden araçlara çarpıp alev aldı. Kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Adana Tarsus-Ankara TAĞ otoyolu Tekir Yaylası Pozantı ilçesinin 10. kilometresinde 01 VM 121 plakalı TIR, 27 VA 005 plakalı otomobili altına alarak sürüklemeye başladı. TIR´ın altına alarak sürüklediği otomobil kıvılcım alması sonucu yangın çıktı. TIR´ın arkasından gelen 05 EZ 711 plakalı otomobil de TIR´a arkadan çarptı. Kazada 05 EZ 711 plakalı otomobilde bulunan 1 kişi, TIR´da bulunan bir kişi ile 27 VA 005 plakalı otomobilde bulunan 2 kişi yanarak hayatını kaybederken, 1 kişi de araçta sıkışarak öldü. Kazada ölen ve yaralananların isimleri belli oldu. 

Kazada Büşra Özdemir, Döne Özdemir, Ali Tayfun Özdemir, Mustafa Sazlı ve Ahmet Duran hayatını kaybederken, yaralanan 7 kişinin isimleri ise şöyle:

?Tolgahan Özdemir (4), Ramazan Özdemir (45), Kadir Cengizhan (22), Yunus Emre Tekcan (8), İbrahim Tekcan (43), Elman Hacet (23), Osman Taşkın (45)? 

Yaralıların Pozantı Devlet Hastanesi´ndeki tedavileri devam ediyor. Kaza nedeniyle kapanan karayolu ise tekrar ulaşıma açıldı.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı