Tarih: 12.11.2018 14:26

Adana´da Müsabaka Sağlıkçıları Derneği kuruldu

Facebook Twitter Linked-in

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Dr. Ahmet Bozan´nın girişimleri sonucu kurulan MUSADER Yönetim Kurulunda spor hekimi ve göğüs cerrahisi uzmanı olan iki doktor da bulunuyor. 
Son olarak Türkiye Olimpiyatlara Hazırlama Merkezi´nde masör olarak görev yapan, uzun yıllar profesyonel kulüplerde de çalışan Ragıp Okur´un yaptığı kurul çalışmaları ile merkeze uzak sahalarda ve ilçelerdeki sahalarda sağlık sorunlarının giderilmesi için çalışmalar da başladı. 
Önümüzdeki ay itibariyle göreve başlayacaklarını belirten MUSADER Başkanı Ragıp Okur, amaçlarının Adana´nın amatör sporuna hizmet etmek olduğunu ifade ederek, ?Müsabakalarda yaşanan sağlıkçı sorunlarını en az seviyeye kadar düşürmek için ilerleyen günlerde de 2´nci ilk yardımcı semineri düzenleyeceğiz. Adana´nın tüm bölgelerinde müsabakalarda sağlıkçı sorunu yaşanmaması için çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz? dedi. 
Okur, derneğin kurulmasında büyük çaba harcamasından ve her konuda destek sağlayan ASKF Başkanı Bozan´a ve ASKF Yönetim Kurulu´na teşekkür ettiklerini söyledi. 
MUSADER Yönetim Kurulu, Ragıp Okur, Dr. Yiğitcan Karanfil, Dr. Mustafa Şekeroğlu, Ali Birbiçer, Sait Özcoşkun, Hüseyin Ayanoğlu, Tuna Alpçoğay´dan oluştu.(Öİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —