Tarih: 27.10.2019 12:51

ADANA’DA, İYİ PARTİ'NİN 2.KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Adana İl, İlçe yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri ve Partilileri ile İl Başkanlığı binasında yaptığı 2.yıl kutlamasına ilginin büyük olması, coşkunun sokağa taşmasını sağladı. Bu vesile ile kucaklaşan İYİ Partililer, hedefimiz iktidar olmak dediler.

Ankara Genel Merkezindeki 2. Yıl dönümü kutlamalarına Adana’yı temsilen katılan İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Teşkilat Başkanı Sayın Koray Aydın ile Adana İl Başkanlığı binasında düzenlenen kutlamaya canlı olarak bağlanarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler. İl Başkanı Boyvadaoğlu Teşkilatına hitaben verdiği mesajda;

“ Değerli dava arkadaşlarım! Sizlerle çıktığımız bu haklı mücadelenin bugün 2. Yılındayız. Hedefimiz İYİ bir Türkiye’nin hayalini kuran Partimizi iktidar, Liderimiz ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmaktır. Bugünlere kolay gelmedik. Kurulduğumuz günden bu güne her türlü engellemelere rağmen verdiğimiz mücadelenin haklı gururunu yaşayan bizler, Ülkemizi hak ettiği şekilde yönetmeye talip olarak varlığımızı sürdürebilmenin gayreti içindeyiz. Dağ taş, uzak yakın demeden, ötekileştirmeden ve ötelemeden; ‘ben’ değil, ‘biz’ diyerek tutunan ellerimiz bizleri bu günlere taşıdı. Sözümüz doğru, yolumuz doğru, amacımız kutludur.

 Bugün burada, milletimiz adına üstlendiğimiz görevin 2. Yılında Allah’ın izniyle millet iradesini arkasına alan İYİ PARTİ ile yenileneceğiz, güçleneceğiz ve mutlu bir Türkiye olacağız. Partimiz, güçlü ve mutlu bir Türkiye’nin yolunu açmıştır. Bunu sizler başardınız, bunu hep beraber başardık. Hepiniz var olun…

Bu düşüncelerle; 2. Kuruluş yıldönümümüzün ülkemize, yüce Türk milletine ve Adanamıza hayırlı olmasını diliyor, tüm cesur hareketinin mensuplarını saygı ve sevgi ile selamlıyorum.” Dedi.

Ayrıca, İYİ Parti Adana İl Sekreteri ve İlçe Teşkilat Başkanları kutlamada birer birer söz alarak, tek vücut halinde birlik, beraberlik mesajı vererek 2. Yıl pastasını hep beraber kestiler. (Öİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —