Adana´nın gastronomi pazarı açıldı

Adana´nın gastronomi pazarı açıldı

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, içerisinde özellikle balık restoranları ve satış merkezleri, kebap dükkanları, manavı, kasabı ve birçok işletmenin yer aldığı Gastronomi Pazarının açılışını kent protokolü ve vatandaşlarla birlikte yaptı.

Adanalıların, Adanalı sanatçı Ferman Toprak´ın şarkılarıyla eğlendiği açılışta konuşan Başkan Çetin,  Adana´da ve Türkiye´de bir ilki gerçekleştirdiklerini ifade ederek, ?Gastronomi Pazarı bu kentin bir ihtiyacıydı. 6-7-8 Ekim tarihlerinde gerçekleşen Lezzet Festivaline Çukurova Belediyesi olarak destek verdik. Lezzet Festivali ekibi, o zaman yapım aşamasında olan pazarımıza gelerek incelemelerde bulundular ve çok beğendiler. Gelecek sene festivalde Gastronomi Pazarını da kullanmak istediklerini ifade ettiler. Mideye hitap eden ne varsa bu pazarda. Bu projeye emek veren herkese teşekkür ediyor, pazarın Adana´mıza hayırlı olmasını diliyorum? ifadelerini kullandı.


CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, Gastronomi Pazarını Adana´ya kazandırdığı için Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin´e teşekkür ederek, ?Çukurova, toprağı bereket fışkıran ovasıyla lezzetin başkentidir. Bu sosyal ihtiyaçları halka sunan ve Türkiye´de ilkleri gerçekleştiren Çukurova Belediyesini ve Başkanımız Soner Çetin´i kutluyorum? diye konuştu.(CO)
 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı