Tarih: 24.10.2021 09:37

AKP'li Demiröz,"Erdoğan vesayet odaklarını tek tek yıktı"

Facebook Twitter Linked-in

AKP Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Manisa İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı

Demiröz, AK Parti hükûmetiyle ülkedeki bürokrasi, yargı, asker ve sermaye çevrelerinin vesayetinin yıkıldığını, özgürlük alanlarının genişlediğini söyledi.

Demiröz, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun bürokratlara gözdağı verdiğini savunarak, "Kılıçdaroğlu, 'AK Parti’ye oy veren öğretmenler, savcılar...' diyor. Kendisi demiyor, arkasında ona akıl hocalığı yapanlar var. Ey Kılıçdaroğlu çok güvenme. Sen hele bir cumhurbaşkanı adayı ol da aday olmayı becer de ondan sonra konuş. Recep Tayyip Erdoğan vesayet odaklarını tek tek yıktı. Birleşmiş Milletlere gidip 'Dünya 5’ten büyüktür.' demek kolay değil." dedi.

Türkiye'nin güneyinde başka bir devlet kurulması planlarının bertaraf edildiğini belirten Demiröz, "Bu ülkenin toprağından kimseye bir karış vermeyiz. Canımızı veririz, bu topraklardan bir karış vermeyiz. Ben Bitlisliyim kısmen Kürt'üm. Bin yıldır birlikte yaşıyoruz. PKK’nın Kürt diye bir derdi yok. Ama Kürtlerin PKK diye bir derdi var. Bunu biz çözdük. İnşallah yurt içindeki bütün teröristleri temizliyoruz, şimdi sıra yurt dışında. Kürt devleti kurdurmaya çalıştılar. Beceremediler ve çekildiler. Türkiye, oyunlarını bozdu. Mavi Vatan'da da bozdu, Akdeniz’de de bozdu. Libya’da da bozdu." diye konuştu.

(vş)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —