AKP´LİLER ?İKİNCİ EMRE KADAR´ MEYDANLARDA

AKP´LİLER ?İKİNCİ EMRE KADAR´ MEYDANLARDA

AKP Adana İl Başkanı Fikret Yeni ve milletvekilleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın ikinci bir emrine kadar meydanlarda demokrasi nöbetine devam edeceklerini bildirdi.

AKP Adana İl Başkanı Fikret Yeni, milletvekilleri Fatma Güldemet Sarı, Talip Küçükcan, Tamer Dağlı ve Mehmet Şükrü Erdinç, darbe girişiminin yapılığı 15 Temmuz 2016 gecesi ve sonrasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Fatma Güldemet Sarı, "Millet tank, helikopter, uçak ve toplara karşı ellerinde Türk bayrağı dillerinde tekbir ile milli iradeye kastetmeye çalışanlara karşı koydu. O gün tam 245 şehit verdik. Türk askeri üniforması giymiş Fetullahçı Terör Örgütü elamanlarına karşı partili gözetmeden sokağa çıkan Türk milleti destan yazmıştır. O gün, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan halkı sokağa demokrasi nöbeti tutmaya çağırdı. Biz o günlerden bu yana halkımızla birlikte demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyoruz. Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın ikinci bir emrine kadar halkımızla birlikte demokrasi nöbeti tutmaya devam edeceğiz" dedi.

"İkinci emre kadar meydanlardayız"

AKP İl Başkanı Fikret Yeni ise, " O karanlık gecede birçok canımızı yitirdik. Birçok şehit verdik. Sivil vatandaşların üzerine, bu ülkenin ekmeğini yiyen, bu ülkenin yetiştirdiği ancak ruhunu Pensilvanya´daki terörist FETÖ´ye satmış olan asker kılıklı teröristlerin ateş etmesine şahit olduk. Ülke olarak hepimizin gözlerinden akan yaşların rengi aynı. Onun için ülkemizin bekası, milletimizin geleceği için dokuz gündür aralıksız olarak milletçe meydanlardayız. Başkomutanımızın ikinci emrine kadar da meydanlarda olacağız. Meydanlardaki kalabalıklar şunu çok net gösterdi. Milletimiz vatan savunması konu olunca, milli irade söz konusu olunca, devletimizin bekası konu olunca nasıl kenetlendiğini bütün dünya gösterdi" diye konuştu.

 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı