AOSB YÖNETİMİ ÇGC’NİN KONUĞU OLDU  
YEREL 20.05.2022 10:39:00 787 0

AOSB YÖNETİMİ ÇGC’NİN KONUĞU OLDU  

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi yönetimi, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir;  AOSB Başkanı  Bekir Sütcü, Başkan Vekili Ömer Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Kara, Nedim Büyüknacar ve Mehmet Tosmur ile Bölge Müdürü Ersin Akpınar’ı, ÇGC Sosyal Tesisleri’nde, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte konuk etti. Esendemir, AOSB yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, cemiyetin üyelerine sunduğu hizmetlere ilişkin bilgi paylaşımında bulundu. 

 AOSB Başkanı Bekir Sütcü, Seyhan Nehri kıyısında adeta görsel bir şölen sunan ÇGC Tesislerini gezdikten sonra yaptığı açıklamada, gazeteciliğin bir meslek olmakla birlikte aynı zamanda yapılan işin niteliği ve vasfı itibarıyla  kamu hizmeti olduğunu belirtti. Bekir Sütcü,  “Demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından olan basınımızın, ülkemizin demokratik gelişimine katkıları büyüktür. Türk basını, ülkemizin kalkınma ve gelişme sürecinde bilgilendirme yoluyla kamuoyu oluşturma görevini yerine getirerek, sorumluluğu yüksek bir görev icra etmektedir” dedi.

 Başkan Sütcü, Seyhan Nehri kıyısında, Tarihi Taşköprü ve Ortadoğu'nun en büyük camisi Sabancı Merkez Camii arasındaki noktada bulunan ÇGC Tesislerini cemiyet üyelerinin yanı sıra Adana halkının hizmetine kazandıran ÇGC Başkanı Cafer Esendemir  ve ekibi ile emek veren herkesi  tebrik etti. Bekir Sütcü, Adana’nın ekonomik kalkınmasının yanı sıra kent yararına olan her faaliyette sorumluluklarını yerine getirme çabasında olduklarını belirterek, bu çabalarında desteğini her zaman yanlarında buldukları Adana basınına yönetim kurulu adına teşekkür ettiklerini bildirdi.

 ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ise AOSB’nin kuruluşundan bugüne geçirdiği süreçlere yakından tanık olduklarını belirterek, “Bugün Türkiye’nin en önemli OSB’leri arasında yer alan, vizyoner projeleriyle başka OSB’lere de öncülük eden AOSB’miz ile ne kadar gurur duysak azdır. Bir numaralı kentimize yakışır bir OSB’miz var” dedi.

Esendemir,  “Mesleğimiz gereği Güneyin Sanayi Üssü konumundaki Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi bizim en önemli haber kaynaklarımız arasında olmuştur. Buradaki ekonomik faaliyetler sadece bölgemiz için değil, ülke ekonomimiz için büyük önem taşımaktadır. Bu önemin sorumluluğunun bilinciyle  vizyoner hizmetler veren AOSB yönetimini kutluyor ve her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz” ifadelerine yer verdi.(CO)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

BARBAROS MAHALLESİNE MODERN SEMT PAZARI

ADASO’DAN VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER’E ZİYARET

KUM ZAMBAĞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

SİLİVRİ KADIKÖY’DE KARPUZ FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANDI

YÜREĞİR’E 25 YENİ MUHTARLIK BİNASI

Ceyhan’da binlerce insan ‘Zafer’i kutladı

Bodrum Belediye Meydanında Hatay Arsuz Dostluk Anıtı açıldı

AKAY’DAN BİR GÜNDE 5 MAHALLE ZİYARETİ

SEYHAN’DA KREŞ KAYITLARI BAŞLADI

İSTANBUL'DA BÜYÜK ZAFERE BÜYÜK KUTLAMA

Çukurova’da çifte bayram

KARAİSALI KAYMAKAMI MERT KUMCU'YA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

SİLİVRİ DEĞİRMENKÖY’DE DOMATESLER YARIŞTI

Adana Büyükşehir Belediyesi, iş makinesi filosunu büyütmeye devam ediyor

KOZAN GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

Ceyhan’da 30 Ağustos coşkusu Koray Avcı ile başlıyor

Türk-İş heyetinden Vali Köşger’e ziyaret

BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

VALİ KÖŞGER “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİNİ KABUL ETTİ

ÇGC Yönetimi Vali Köşger’i ziyaret etti

Ceyhan’da yazlık sinema keyfi

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli