Aydem Enerji
YAŞAM 31.05.2021 11:20:00 732 0

Aydem Enerji'den gençlere online staj imkanı

Türkiye’nin en büyük entegre enerji şirketlerinden Aydem Enerji, uygulamaya aldığı S-enerji Staj Programı’yla gençleri iş hayatını tanımaya davet ediyor.

Temmuz –Eylül ayları arasında 3 ay sürecek; “e-öğrenme” ve webinar programları ile kişisel gelişime destek fırsatı da sunacak online staj imkanı için son başvuru tarihi ise 6 Haziran 2021.

11 bini aşkın çalışan  ve 40 yılı aşkın deneyimiyle enerji sektörünün  lider kuruluşları arasında yer alan Aydem Enerji, iş hayatına adım atmaya hazırlanan gençler için “S-enerji” online staj programını hayata geçirdi. Temmuz – Eylül 2021 ayları arasında üç aylık dönemi kapsayacak online programa Meslek Yüksek Okulu, Üniversite ve Yüksek Lisans öğrencileri başvurabiliyor. Başvurular 6 Haziran tarihine kadar “kariyer.net” üzerinden yapılabiliyor. 

İş hayatına enerjik başlangıç

Öğrencilere farklı projelerde görev alma fırsatı vererek mesleki bilgi ve deneyim edinme imkanı sunan online staj programı kapsamında ayrıca, çeşitli konu başlıklarında düzenlenecek eğitim ve webinarlar ile stajyerlerin kişisel gelişimlerine de destek sağlanacak.  

“Genç yetenekler ile ailemiz arasında köprü kuracak projelere yoğunlaşıyoruz”

Gelecek yılları hayal edip, teknolojinin sunduğu imkanlar ile öncü projelere odaklandıklarını, böylece gençlerle yenilikçi platformlar aracılığıyla buluştuklarını  söyleyen Aydem Enerji İnsan Kaynakları Grup Direktörü Fatih İslamoğlu şöyle konuştu; “Dünyanın nereye gittiğini izleyerek, stratejilerimizi bu yönde belirliyor;  tüm çalışanlarımız için olduğu gibi, aramıza yeni katılacak stajyerlerimiz için de uygun ortamları yaratmaya odaklanıyoruz. S-enerji Staj Programımız ile sene içinde 3 ayrı grup halinde öğrencileri iş hayatıyla tanıştıracağız. Bunun yanı sıra, kariyerlerini geliştirmelerine yardımcı olacak eğitim programları ile potansiyellerini açığa çıkarmalarına destek vereceğiz. Öğrencilerimizi ortak sinerji oluşturmaya, yaşam boyu öğrenmeye inanan büyük bir ailede yer almaya davet ediyoruz”.

S-enerji Staj Programı Hakkında

Öğrenciler için iş hayatına adım atma imkanı sunacak S-enerji Staj Programı senede 3 grup halinde düzenleniyor. Yaz Dönemi Stajı; Temmuz – Eylül dönemini içerirken, Kış Dönemi Proje Bazlı Staj ise Ekim - Nisan ayları arasında düzenleniyor. Her iki staj programına da Meslek Yüksekokulu 1 ve 2. sınıf öğrencileri, Üniversite 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri ile Yüksek Lisans Öğrencileri başvurabiliyor. 

Kış Dönemi Uzun Süreli Staj ise Meslek Lisesi öğrencileri için Ekim – Nisan ayları arasında stajyerlerin ders programlarına uygun zaman dilimlerinde gerçekleştiriliyor. Başvurular “Kariyer.net” üzerinden alınıyor. (CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Rahatlığın Adresi: Adidas

Sevdiklerimize Orkide Hediye Etmenin Anlam ve Önemi

Çocuklar da Stres Neden Olur?

“HÜKÜMLÜ VE YÜKÜMLÜLERİ TOPLUMA KAZANDIRACAĞIZ”

Prof. Dr. Sultan Tarlacı: “Yaratıcı kişiler kuralları sevmez, sınırlarda dolaşır”

Türkiye ve dünyanın ilk tescilli kadın kebapçısı

Farklı ülke numaralarından gelen WhatsApp aramalarına dikkat!

Kendinizi sürekli ‘şişman’ hissediyorsanız dikkat!

SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLAR İBB’NİN MİSAFİRİ OLDU

ARI SOKMASINDA ADRENALİN OTOENJEKTÖRÜ HAYAT KURTARIYOR!

AİLENİZİ KORUMAK SİZİN ELİNİZDE!

ÖFKE KONTROLÜNDE ETKİLİ ÖNERİLER

Prof.Dr. Barış Öztürk ,”Metabolik Otofaji Diyeti İle Kilolara Elveda”

Eyvah Kayınvalidem Geliyor!

Üzüm Tüketmenin 8 Faydası!

Kedi Kumu

Yüksek sıcaklık ve güneş, sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor

Olumsuz duygular hissedildiğinde çözüm buzdolabında değil!

VİŞNENİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR !

"Baharatlı yiyecekler geniz akıntısı sebebi"

10 BİNİ AŞKIN GÖRME ENGELLİYE REHBER OLAN PLATFORM: KÖRÜZ.BİZ

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli