Tarih: 26.05.2016 09:34

?Bakanlarımızın bölgemizi kalkındırmasını bekliyoruz? ?Fatmagül Demet Sarı´nın projeleri devam ettirilmeli?

Facebook Twitter Linked-in

 Adana Milletvekili Ömer Çelik´in ?Avrupa Birliği Bakanı´, Mersin Milletvekili Lütfi Elvan´ın ise ?Kalkınma Bakanı´ olarak görev almasının Çukurova Bölgesi adına önemli bir kazanım olduğuna işaret eden Sönmez, ?65. Hükümetimizin Türkiye´ye ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Sayın Ömer Çelik ve sayın Lütfi Elvan´ın genelde ülkemiz özelde Çukurova Bölgesi´nin kalkınması için samimiyetle çalışacaklarına olan inancımız tamdır. Tarım, sanayi, enerji ve kalifiye insanlarıyla öne çıkan Çukurova Bölgesi´nin potansiyelinin gün yüzüne çıkarılması adına iki bakanımızdan da hükümet nezdinde tam destek alacağımızı düşünüyorum? dedi.
BAKAN SARI´YA TEŞEKKÜR ETTİ
6 ay süreyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı´nı başarıyla yürüten Fatmagül Demet Sarı´nın görevinin sona ermesi nedeniyle üzüntü duyduklarını da ifade eden Sönmez, ?Sayın Sarı´nın kısa süre içerisinde özellikle Adanalı belediyelere sunduğu destek görmezden gelinemez. 65. Hükümette Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak görev yapacak olan sayın Mehmet Özhaseki´nin sayın Fatmagül Demet Sarı´nın imzaladığı projelerin devamını sağlamasını bekliyoruz? diye konuştu.

?DESTEKLEYECEĞİZ?
Sönmez, Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan´a yeni görevlerinde başarılar dilerken, Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu´nu oluşturan derneklerin ve iş insanlarının bölgemizin gelişimi adına atılacak her yeni adımın destekçisi olmaya özen göstereceğini sözlerine ekledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —