Tarih: 05.02.2016 10:58

BAŞKAN KARALAR´A ORDU´DAN TEŞEKKÜR

Facebook Twitter Linked-in

Ordu´nun İkizce ilçesinde bulunan Yoğunoluk Çok Programlı Lise öğretmenlerinin sosyal medya üzerinden ulaştığı Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, öğrencilerin ihtiyacı olan LYS ve soru bankası kitaplarını gönderdi.
Başkan Karalar´ın gönderdiği LYS Hazırlık Kitapları ile Soru Bankası kitapları öğrencileri son derece mutlu etti. Seyhan Belediyesi´nin Adana´ya 711 kilometre uzaklıktaki Ordu´nun İkizce ilçesinde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere yaptığı bu yardım karşılıksız kalmadı. Ordu İkizce ilçesi Yoğunoluk Çok Programlı Lisesi´nden Coğrafya Öğretmeni Tuğrul Bulut, sosyal medya üzerinden talep ettikleri eğitim yardımına olumlu cevap veren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar´a teşekkür plaketi verdi.
Seyhan Belediyesi´nin Şubat ayı olağan meclis toplantıları devam ettiği esnada Ordu´dan gelen Coğrafya Öğretmeni Tuğrul Bulut´tan teşekkür plaketini alan Başkan Karalar, ?İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının hangi şartlarda eğitim gördüklerini yakından biliyorum. Bu anlamda bize ulaşan her türden yardım talebine imkanlarımız ölçüsünde el uzatmaya çalışıyoruz. Ordu´dan gelen eğitim yardımı talebi de bu çerçevede değerlendirilmiştir. Belediyemizin yaptığı bu yardıma öğretmenleri aracılığıyla teşekkür gönderen tüm öğrenci kardeşlerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum? dedi.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —