Beşiktaş´ta hedef Japonya!

Beşiktaş´ta hedef Japonya!

Shinji Kagawa transferi sonrasında maçları Japonya´da canlı yayınlanmaya başlayan Beşiktaş, Uzak Doğu projelerini hayata geçiriyor. Beşiktaş´ın gündeminde, siyah-beyazlıların maçlarını izlemek isteyen Japon turistler için özel bir tur program da var.

Beşiktaş, Uzak Doğu´ya açılma projesinde adım adım mesafe kat ediyor. Geçtiğimiz sezon öncesinde Schalke ile Çin´de hazırlık maçı yapan siyah-beyazlılar, bu sezon başında ise Japon medya kuruluşu Mainichi ile işbirliği anlaşmasına imza atmıştı. Uzak Doğu pazarında Beşiktaş´ın bilinirliğini artırmak isteyen Başkan Fikret Orman, Shinji Kagawa transferiyle birlikte amacına bir adım daha yaklaştı. Japonya´nın en önemli yıldızını kadrosuna katan Beşiktaş´ın, Süper Lig´de oynadığı karşılaşmalar, Kagawa transferinin ardından Japonya´da canlı yayınlanmaya başlarken, yönetim de pazarlama konusunda alternatif girişimleri masaya yatırmaya başladı. Siyah-beyazlıların, Pazarlama ve Yeni Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yücel, bu anlamda dün Japonya´nın Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima ili bir araya geldi. Büyükelçiye Shinji Kagawa forması hediye edilirken, siyah-beyazlıların Uzak Doğu´da hayata geçirmeyi planladığı projeler de masaya yatırıldı. 

Japonlar için tur programı 
Kagawa transferi sonrasında özellikle Japon medyasının tamamının Beşiktaş´ı sayfalarına taşımasıyla birlikte bu ülkede bilinirliğini yükselten Beşiktaş, Japon turistlere yönelik özel bir program başlatmak istiyor. Beşiktaş´ın iç saha maçları için gerçekleştirilmesi planlanan tur programı üzerinde çalışan siyah-beyazlılar, Kagawa transferinin etkilerini de bu şekilde ölçecek. Japonya´dan gelen turistleri Vodafone Park´ta oynanacak karşılaşmalarda ağırlayacak olan Beşiktaş, iç saha maçlarını da bu tura dahil edecek. 

Japonya´da hazırlık maçı ya da kamp programı 
Yeni sezon öncesinde Japonya´ya çıkarma yapmayı planlayan Kartal, burada bir hazırlık maçı organize etmek istiyor. Beşiktaş´ın gündemindeki bir diğer konu ise Japonya kampı. Sezonun bitimiyle birlikte bu konular üzerinde istişare yapacak olan yönetim, Beşiktaş´ın Uzak Doğu´da tanıtımını en iyi şekilde yaparak, bu bölgeden sponsorlarla, gelirleri artırmanın planlarını yapıyor. (Öİ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler: Beşiktaş hedef Japonya