Tarih: 29.08.2023 10:07

Ceyhan’da binlerce insan ‘Zafer’i kutladı

Facebook Twitter Linked-in

Ceyhan’da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce insan Koray Avcı’nın şarkılarıyla coşkuyu doruğa ulaştırdı. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Ceyhan’a yakışır bir şekilde büyük bir coşku ve gururla kutlamanın heyecanını yaşadıklarını kaydeden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Koray Avcı konserinde bu gururu paylaşan tüm Ceyhanlı komşularına ve sanatçı Koray Avcı’ya teşekkür etti.
Ceyhan’da yaşanan muhteşem gecenin Türkiye’yi aydınlattığını kaydeden Başkan Hülya Erdem, “30 Ağustos şandır. 30 Ağustos şereftir. 30 Ağustos, onurlu bir milletin en büyük zaferidir. Zaferin kutlu olsun Ceyhanım, zaferin kutlu olsun Türkiyem” ifadeleriyle Zafer Bayramı’nın önemine vurgu yaptı.
Konser sonuna kadar coşkulu bir şekilde sanatçı Koray Avcı’nın söylediği şarkılara, türkülere eşlik eden binlerce Ceyhanlı, Zafer Bayramı kutlamasını şölene dönüştürdü.
7’den 77’ye tüm Ceyhanlıları buluşturan Zafer Bayramı konserine katılan hemşehrilerine Türk Bayrağı eşliğinde teşekkür eden Başkan Hülya Erdem, kadim topraklarda yüzyıllardır barış, dostluk ve kardeşlik içerisinde yaşayan, insanı insan olduğu için seven çok değerli Ceyhanlıların Zafer Bayramı’nı kutladı.

(vş)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —