Tarih: 22.05.2015 09:35

CHP Karaisalı İlçe Başkanı Sabahattin Karabudak:"İktidara geliyoruz"

Facebook Twitter Linked-in

/resimler/2015-5/22/0939233464315.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karaisalı İlçe Başkanı Sabahattin Karabudak, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu`nun seçim vaatlerinin ilçede memnunlukla karşılandığını belirterek, "Genel Başkanımızın tüm emeklilere yılda 2 kez ikramiye verileceğine dair noterden verdiği taahhütname ilçemizde büyük bir coşkuyla karşılanmıştır. Bu taahhüt, seçmenlerimiz üzerinde olumlu bir etki bırakmıştır" dedi.

  Karabudak, yaşanacak bir Türkiye sözü veren Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu`nun seçim beyannamesinin ilçede büyük bir coşku ve umutla karşılandığını söyledi. Kılıçdaroğlu`nun Ankara 3. Noterliği kanalıyla verdiği taahhütnameyi büyüterek CHP`nin ilçedeki seçim bürosuna astıklarını ve vatandaşların beğenisiyle karşılandığını ifade eden Karabudak, sözlerini şöyle sürdürdü:

  "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu`nun da dediği gibi, biz CHP olarak hazırız. Programımız, kadrolarımız hazır. Ülkeye, milletin çok özlediği, ekonomik refahı, eşit ve adil hak dağılımını, iç ve dış barışı, onurlu duruşu, birliği, beraberliği getirmeye geliyoruz."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —