?DEDEMİN FİŞİ´ FİLMİNİN OYUNCULARI SEYİRCİ İLE BULUŞTU

?DEDEMİN FİŞİ´ FİLMİNİN OYUNCULARI SEYİRCİ İLE BULUŞTU

ADANA´DA, MALATYALI ÇİRCİ AİLESİNİN KOMEDİ DOLU MİRAS SERÜVENİNİ KONU ALAN ?DEDEMİN FİŞİ´ FİLMİNİN ÖZEL GÖSTERİMİ, BİR ALIŞVERİŞ MERKEZİNDEKİ SİNEMADA YAPILDI

Adana´da, Malatyalı Çirci ailesinin komedi dolu miras serüvenini konu alan ?Dedemin Fişi´ filminin özel gösterimi, bir alışveriş merkezindeki sinemada yapıldı.
Özel gösterim organizasyonu çerçevesinde tura çıkan ?Dedemin Fişi´ film ekibi, son olarak Adana´da sinemaseverlerle buluştu. İlk olarak seyirci ile sohbet eden film ekibi, sinemaseverlerle bol bol fotoğraf çekildi. Oyuncular, daha sonra ?Dedemin Fişi´ filmini sinemaseverlerle birlikte izledi.
Filmde ?Hicri´ karakterini canlandıran Alper Kul, ?Dedemin Fişi´nin herkesin rahatlıkla izleyebileceği bir aile komedisi olduğunu ifade ederek, ?Filmimizi tanıtmak için şehir şehir geziyoruz. Adana´nın ayrı bir önemi var hepimiz için. Adana sevdiğimiz bir yer. Okuma salonları çok iyi ve donanımlı. Genç bir nüfusu var. Türk filmleri ile çok ilgililer. O yüzden Türk sineması için önemli bir yer bu topraklar? dedi.
Filmde ?Kader´ karakterini canlandıran İrem Sak ise Adana´dan filmin gişesine katkı beklediğini ifade ederek, ?Zaten çok kalabalık içerisi. Bizim de son galamız. Film artık seyirciye emanet. Seyirci izlemeye devam ederse 2.´si mi gelir 3.´sü mü bilemem? diye konuştu.(CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Sümeyye Rana
27.09.2016 18:45:57
fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm