E-Ticaret Kadınlar Kulübü
YAŞAM 2.12.2021 10:13:00 757 0

E-Ticaret Kadınlar Kulübü'nün ilk mezunları 44 ilden

İşlerini e-ticarete taşımak ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen kadın girişimcilerin, ihtiyaç duydukları tüm konularda gelişimlerini “ücretsiz” olarak sağlayan E-Ticaret Kadınlar Kulübü, ilk mezunlarını verdi

Ekim-Kasım 2021 döneminde düzenlenen ilk eğitim dönemine 44 ilden 700’ün üzerinde kadın girişimci iştirak etti. İlk eğitim döneminin sona ermesinin ardından İstanbul'da düzenlenen ödül töreniyle eğitimlerde ilk 3'te yer alan kadın girişimcilere ise ödülleri takdim edildi. Bursa’dan Meryem Kardaş birincilik, Ankara’dan Berrak Sürenkök ikincilik ve Nuray Doygun Anapa ise üçüncülük ödülüne layık görüldü.

28 konuşmacı kadın girişimcilerle buluştu

E-ticaret ile ilgili ihtiyaç duyulan tüm alanlarda gelişimi hedefleyen E-Ticaret Kadınlar Kulübü'nde ilk eğitim döneminde alanında uzman 28 konuşmacı kadın girişimlerle buluştu. 28 uzman isim; girişimcilik, e-ticarette markalaşma, e-ticaret ekonomisi, e-ticaret altyapılarında dikkat edilmesi gerekenler, e-ticaret yazılımı kurulum ve yönetim süreçleri, e-ticarete ilişkin hukuki düzenlemeler, e-ticarette insan kaynakları süreçleri, pazaryerinde satış yapmak, şirket kuruluş ve vergi uygulamaları, ödeme çözümleri, e-ticarette dijital pazarlama, sadık müşteri yaratma konuları başta olmak üzere e-ticaret alanında kadın girişimcileri geliştirecek birçok konuda bilgi sundu.

Eğitimler tüm hızıyla sürecek

Dijital dönüşüme ayak uyduran, rekabetçi ve e-ticaret alanında daha güçlü kadınların buluşma noktası sloganıyla yola çıkan “E-Ticaret Kadınlar Kulübü”nde ikinci dönem kayıtları yakın zamanda başlayacak. Platformda; eğitimler, online buluşmalar, networking imkanları, sektördeki önemli e-ticaret danışmanlarıyla sohbetler, başarı hikayeleri ve Slack kanalıyla iletişim gibi birçok fırsat eğitimlere katılacak tüm kadın girişimcilerle buluşacak.

Murat Erdör: “İlk mezunlarımızı verdik. Tüm kadın girişimcileri platformumuza bekliyoruz”

İlk dönem ve mezuniyet töreniyle ilgili açıklamalarda bulunan E-Ticaret Kadınlar Kulübü'nün Kurucusu Murat Erdör: “E -ticaret alanında kendini geliştirmek isteyen kadın girişimlere ücretsiz destek sunduğumuz platformumuz ilk mezunlarını verdi. Türkiye'nin 44 ilinden 2 ay süren ilk dönem eğitimlerine katılan kadın girişimcileri birçok alanda bilgilendirdik, mevcut bilgilerini bir adım öteye taşıdık. Hem ülke ekonomimizin büyümesi hem de dünyanın en büyük ekonomileri içinde yer alma hedefimizin devamlılığı açısından kadınların işgücüne katılım oranı büyük önem taşıyor. Bu katılım oranını artıracak alanlardan biri e-ticaret. Devam edecek gelecek dönem eğitimlerimizle hem kadınlarımıza hem de ülkemiz ekonomisinin gelişmesine katkı sunmayı sürdüreceğiz. E-Ticaret Kadınlar Kulübü yalnızca eğitim sunan bir platform değil. Eğitimlerin dışında sunduğumuz birçok benzersiz fırsat ile girişimci kadınlarımızın işlerini e-ticarete taşımalarını ve e-ticarette güç kazanmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. İşlerini e-ticarete taşımak ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen tüm kadın girişimcileri platformumuza bekliyoruz.” dedi.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Rahatlığın Adresi: Adidas

Sevdiklerimize Orkide Hediye Etmenin Anlam ve Önemi

Çocuklar da Stres Neden Olur?

“HÜKÜMLÜ VE YÜKÜMLÜLERİ TOPLUMA KAZANDIRACAĞIZ”

Prof. Dr. Sultan Tarlacı: “Yaratıcı kişiler kuralları sevmez, sınırlarda dolaşır”

Türkiye ve dünyanın ilk tescilli kadın kebapçısı

Farklı ülke numaralarından gelen WhatsApp aramalarına dikkat!

Kendinizi sürekli ‘şişman’ hissediyorsanız dikkat!

SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLAR İBB’NİN MİSAFİRİ OLDU

ARI SOKMASINDA ADRENALİN OTOENJEKTÖRÜ HAYAT KURTARIYOR!

AİLENİZİ KORUMAK SİZİN ELİNİZDE!

ÖFKE KONTROLÜNDE ETKİLİ ÖNERİLER

Prof.Dr. Barış Öztürk ,”Metabolik Otofaji Diyeti İle Kilolara Elveda”

Eyvah Kayınvalidem Geliyor!

Üzüm Tüketmenin 8 Faydası!

Kedi Kumu

Yüksek sıcaklık ve güneş, sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor

Olumsuz duygular hissedildiğinde çözüm buzdolabında değil!

VİŞNENİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR !

"Baharatlı yiyecekler geniz akıntısı sebebi"

10 BİNİ AŞKIN GÖRME ENGELLİYE REHBER OLAN PLATFORM: KÖRÜZ.BİZ

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,17% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2243,92% 0,03
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.1 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 19.1 ° / 9.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 16.4 ° / 10 ° Orta kuvvetli yağmurlu