Tarih: 13.02.2019 11:03

E.Yeni Malatyaspor sahasında büyüklere geçit vermiyor

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig´de ikinci sezonunu geçiren E.Yeni Malatyaspor, geride kalan 21 haftada 34 puan toplarken, haftayı dördüncü sırada tamamladı. Ligde iyi bir ilk yarı geçiren sarı-kırmızılı ekip, oynadığı 21 karşılaşmada 9 galibiyet, 7 beraberlik, 5 de mağlubiyet aldı. İkinci yarıda oynadığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik, 1 de mağlubiyet alan Yeni Malatyaspor, ligin 22. haftasında 15 Şubat Cuma günü 20.30´da Yeni Malatya Stadyumu´nda Beşiktaş´ı konuk edecek. 

Bu sezon sahasında büyüklere puan vermedi 
Sarı-kırmızılılar, Süper Lig´de ´dört büyükler´ olarak adlandırılan takımlara karşı sahasında aldığı sonuçlarla dikkat çekti. Şu ana kadar sahasında Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor´u konuk eden sarı-kırmızılılar, bu takımlara karşı oynadığı karşılaşmaların hepsini kazandı. Malatya temsilcisi, sahasında Fenerbahçe´yi 1-0, Galatasaray´ı 2-0, Trabzonspor´u 5-0 mağlup etti. 
Ligde şu ana kadar sahasında 10 karşılaşmaya çıkan E. Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmaların 6´sını kazanırken, 3´ünde berabere kaldı ve 1´inde de puan alamadı. 

Sadece Fenerbahçe´ye kaybetti 
E. Yeni Malatyaspor, geçen sezonda ligde ´dört büyük´ diye adlandırılan takımlara karşı sahasında iyi sonuçlar almıştı. Geride kalan sezon sahasında Galatasaray ve Trabzonspor´u mağlup eden sarı-kırmızılılar, Beşiktaş ile berabere kalırken, sadece Fenerbahçe´ye kaybetmişti. 
Malatya ekibi, 2017-2018 sezonunda sahasında Trabzonspor´u 1-0, Galatasaray´ı ise 2-1 mağlup ederken, Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldı. Evkur Yeni Malatyaspor, geçen sezon sahasında sadece Fenerbahçe´ye 2-0´lık skorla mağlup oldu. (Öİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —