Tarih: 21.04.2019 11:29

Galatasaray, ligde 15 maçtır yenilmiyor

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´in 29. haftasında Türk Telekom Stadyumu´nda Kayserispor ile karşılaşan Galatasaray, sahadan 3-1 galip ayrıldı. Sarı-kırmızılılar böylece şampiyonluk yarışında yara almadan yoluna devam etti. Süper Lig´de son olarak dış sahada Beşiktaş´a yenilen Galatasaray, bu müsabakadan sonra rakiplerine 3 puan vermedi. Ligde 15 maçtır yenilmeyen sarı-kırmızılılar 9 kez galip gelirken, 5 kez de berabere kaldı. Aslan bu süreçte Sivasspor, Ankaragücü, Göztepe, Trabzonspor, Kasımpaşa, Akhisarspor, Antalyaspor, Bursaspor, Yeni Malatyaspor ve Kayserispor´u mağlup ederken, Çaykur Rizespor, M. Başakşehir, Alanyaspor, BB Erzurumspor ve Fenerbahçe ile berabere kaldı. 

Galatasaray, evindeki yenilmezliğini 34 maça çıkardı

 Galatasaray, Kayserispor galibiyetle Spor Toto Süper Lig´de sahasındaki yenilmezliğini 34 karşılaşmaya çıkardı. Sarı-kırmızılılar bu maçlarda 29 galibiyet, 5 beraberlik elde etti. 
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig´de evinde oynadığı 34 müsabakada rakiplerine 3 puan vermedi. Sarı-kırmızılılar, bu geleneğini Kayserispor maçında da sürdürdü. Fatih Terim´in öğrencileri söz konusu maçlarda 29 kez rakiplerini mağlup ederken, 5 kez de berabere kaldı. Cimbom, Süper Lig´de sahasında en son 2016-2017 sezonunda Kasımpaşa´ya 3-1 mağlup olmuştu. (Öİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —