Tarih: 19.07.2018 10:16

Galatasaray´a PSV´den erken uyarı

Facebook Twitter Linked-in

Galatasaray mücadeleye İsmail, Linnes, Maicon, Ahmet, Carole, Donk, Selçuk, Fernando, Feghouli, Rodrigues ve Gomis ilk 11´i ile başladı. PSV Eindhoven ise sahada Zoet, Dumfries, Schwaab, Viergever, Angelino, Ramselaar, Rosario, Pereiro, Malen, De Jong, Bergwijn 11´i ile yer aldı. 
Karşılaşmanın ilk 30 dakikalık bölümü dengede geçti. 39. dakikada Bergwijn´in ortaya çevirdiği topta De Jong yakın mesafeden vuruşunu yaptı ancak İsmail Çipe gole izin vermedi. 41´de ise PSV Eindhoven Bergwijn ile skoru 1-0´a getirdi. Son dakikalara girildiğinde oyun temposu düşerken ilk 45 dakika PSV Eindhoven´ın 1-0´lık üstünlüğüyle tamamlandı. 
57´de Garry Rodrigues´in çevirdiği topta Gomis´in vuruşu savunmadan döndü. PSV Eindhoven dakikalar 59´u gösterirken Malen´in golüyle skoru 2-0´a taşıdı. Fatih Terim 59. dakikada Selçuk İnan ve Sofiane Feghouli´yi kenara alırken Sinan Gümüş ve yeni transfer Muğdat Çelik´i oyuna sürdü. 65´te Sinan Gümüş´ün ara pasında hareketlenen Martin Linnes´in aşırtma vuruşunda top ağlarla buluştu. 66´da Rodrigues´in yerine yeni transfer Henry Onyekuru oyuna girdi. Onyekuru böylece Galatasaray forması ile ilk maçına çıktı. 75´te ise Eren Derdiyok oyuna girerken, Bafetimbi Gomis kenara geldi. 78. dakikada ise PSV Eindhoven Gakpo ile skoru 3-1´e getirdi. 79´da Fernando kenara gelirken Belhanda oyuna girdi. 82´de ise Carole ve Donk´un yerine Yunus Akgün ve Doğan Can Davas oyuna dahil oldu. Kalan sürede başka gol olmayınca mücadelede 3-1´lik skorla tamamlandı. (Öİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —