Galatasaray´da hedef 3 puan

Galatasaray´da hedef 3 puan

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig´in 21. haftasında oynayacağı Trabzonspor´a karşı iç sahadaki yenilmemezlik avantajını kullanmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig´de bu hafta Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, seyircisi önünde oynayacağı maçta puan kaybı yaşamak istemiyor. Geçtiğimiz hafta Aytemiz Alanyaspor deplasmanında 2 puan bırakarak şampiyonluk yolunda M. Başakşehir´in 8 puan gerisine düşen sarı-kırmızılılar, hem zirve yarışından kopmamak hem de bu maçın telafisini bordo-mavililer karşısında yapmak istiyor. 

29 maçtır sahasında 3 puan vermiyor 
Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu´nda Süper Lig´de oynadığı karşılaşmalarda rakiplerine 3 puan şansı tanımadı. En son 2016-2017 sezonunda Kasımpaşa´ya 3-1 yenilen sarı-kırmızılılar bu tarihten sonraki 29 maçta yenilmedi. Söz konusu müsabakalarda Aslan 24 galibiyet elde ederken, 5 kez de berabere kaldı. 

Diagne´nin cezası bitti 
Devre arası transfer döneminde Kasımpaşa´dan transfer edilen Senegalli futbolcu Mbaye Diagne´nin Kasımpaşa´dan kalan 4 maçlık cezası Hatayspor maçında sona erdi. Teknik Direktör Fatih Terim´in görev vermesi halinde Diagne, sarı-kırmızılı formayı ilk kez bordo-mavililere karşı oynayacak. 

Fernando Sinan Gümüş cezalı 
Galatasaray´da Trabzonspor maçı öncesinde iki futbolcunun sarı kart cezası bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda Brezilyalı futbolcu Fernando ile golcü oyuncu Sinan Gümüş, kart cezalarından dolayı mücadelede forma giyemeyecek. Cimbom´da ayrıca Mariano da sarı kart sınırında bulunuyor. (Öİ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler: Galatasaray hedef puan