Tarih: 14.07.2018 12:01

Galatasaray´dan tek gollü prova

Facebook Twitter Linked-in

Galatasaray mücadeleye İsmail, Mariano, Maicon, Ahmet, Carole, Celil, Donk, Selçuk, Feghouli, Rodrigues ve Eren ilk 11´i ile başladı. FC Wil ise sahada Kostadinovic, Havenaar, Gonçalves, Schallibaum, von Niederhausern, Rahimi, Lombardi, Breitenmoser, Ze Eduardo, Cortelezzi ve Silvio 11´i ile yer aldı. 
Karşılaşmanın ilk 20 dakikalık bölümü dengede geçti. FC Wil 21. dakikada Lombardi´nin pasıyla topla buluşan Cortelezzi ile yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi. Galatasaray´ın golü ise 32. dakikada geldi. Selçuk İnan, orta sahada kaptığı topun ardından sağ kanatta orta pozisyonu buldu. Kaptanın ortasında Eren Derdiyok, rakip kaleciden önce hamle yaparak kafa vuruşuyla sarı-kırmızılıları 1-0 öne geçirdi. 
1-0 Galatasaray´ın üstünlüğü ile tamamlanan ilk yarının ardından Fatih Terim ikinci yarıda yeni transfer Muğdat Çelik´i Celil Yüksel´in yerine oyuna sürdü. Aslan 49. dakikada Donk ile gole yaklaşırken, 52´de Feghouli´nin 58´de de Rodrigues´in şutları sonuçsuz kaldı. 
60. dakikadan itibaren sıcak hava ve oyuncu değişiklikleri karşılaşmanın temposunu düşürdü. Kalan dakikalarda iki takımın da skoru değiştirme çabaları sonuçsuz kalınca Galatasaray, sezonun ilk hazırlık maçından 1-0 galip ayrıldı. (Öİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —