GAZİANTEP BAROSU ZEUGMA FUTBOL TAKIMI ŞAMPİYON
SPOR 10.01.2022 11:18:00 938 0

GAZİANTEP BAROSU ZEUGMA FUTBOL TAKIMI ŞAMPİYON

“5 Ocak Kurtuluş Kupası Avukat Spor Oyunları’nın Altın Grup final maçında İstanbul Barosu United Futbol Takımını 2-1 yenen Gaziantep Barosu Zeugma Futbol Takımı şampiyon oldu.

Adana Barosu tarafından 5-9 Ocak 2021 tarihleri arasında dokuzuncusu düzenlenen  “5 Ocak Kurtuluş Kupası Avukat Spor Oyunları’nın Altın Grup final maçında İstanbul Barosu United Futbol Takımını 2-1 yenen Gaziantep Barosu Zeugma Futbol Takımı şampiyon oldu.
Nefes kesen mücadele sonunda sahada birbirleriyle rekabet eden her iki takım oyuncularının birbirlerini alkışlamaları centilmenlik adına büyük takdir topladı. Gaziantep takımı sevinçlerini müzik eşliğinde oyun oynayarak gösterdiler. Çukurova Üniversitesi Spor Kompleksi Futbol Sahasındaki müsabaka sonunda şampiyon ve ikinci olan takımlara kupaları Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz tarafından verildi. Üçüncülük kupası ise İstanbul Golden Horn Takımını 5- 2 yenen Marmara Futbol Takımına Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Gül Yalçın Aslan ve Spor Komisyonu Başkanı Av. Sefa Ün tarafından tarafından takdim edildi. Ayrıca ilk üçe giren takım oyuncularına madalyaları takıldı.
ADANA BAROSU ANKA FUTBOL TAKIMI GÜMÜŞ GRUP’TA 2. OLDU
Spor oyunlarının Gümüş Grup ayağında şampiyonluk karşılaşması Havutlu Stadyumunda yapıldı. Karşılaşmada Adana Anka Futbol Takımı, güçlü rakibi Sakarya Barosu Futbol Takımı’na 4-1 yenilerek 2. oldu. Her iki takıma kupa ve madalyaları takdim edildi. Futbol Gümüş Grup üçüncülüğünü ise penaltı atışları sonunda Malatya Barosu’nu yenen İzmir Barosu Körfez Futbol Takımı elde etti. Futbol Bronz Grup’ta Muğla Karya Futbol Takımı birinci, Kocaeli Barosu Futbol Takımı ikinci, Balıkesir Barosu Futbol Takımı da üçüncü oldu.

Farklı sahalarda yapılan final maçlarını izleyenler arasında Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Kocaeli Barosu Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir, Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız, Adana Barosu Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Gül Yalçın Aslan, Av. Özcan Delihasan, Av. Duygu Özgüven, TBB delegeleri Av. Sinem Tanrısınatapan, Av. Kezbannur Aksu, Spor Komisyonu Başkanı Av. Sefa Ün ve avukatlar yer aldılar.

5 OCAK KURTULUŞ KUPASI AVUKAT SPOR OYUNLARI KADINLAR VE ERKEKLER VOLEYBOLDA İSTANBUL BAROSU ŞAMPİYON OLDU 

Adana Barosu Kadın Voleybol Takımı güçlü rakibi İstanbul Barosu ile finalde karşı karşıya geldiler. 

Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salon’unda gerçekleşen final maçında Adana Baro Kadın Voleybol Takımı güçlü rakibi İstanbul Barosu Kadın Voleybol Takımıyla kıyasıya mücadele etmesine rağmen maçı 3-0 kaybederek, turnuvayı 2. olarak tamamladı. Erkekler kategorisinde ise İstanbul Barosu Voleybol Takımı, finalde Mersin Barosu Voleybol Takımı’nı yenerek şampiyon oldular.

KURTULUŞUMUZUN 100. YILINDA BİRARADA OLMAKTAN MUTLUYUZ

Av. Semih Gökayaz, “Pandemi nedeniyle bir yıl aradan sonra Baromuz tarafından düzenlenen ‘5 ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları’ katılan tüm sporcu meslektaşlarıma kentimize gelip bizlere eşlik ettiği için teşekkür ediyorum. Bu yıl bizim için çok daha anlamlı. Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılını kutluyoruz. Mersin Barosu ile birlikte düzenlediğimiz spor oyunlarımıza 17 barodan toplam 24 futbol, 10 kadın voleybol, 6 erkek voleybol ve 12 erkek basketbol takımı olmak üzere toplam 52 takım katıldı. Sporun bileştirici etkisini hepimiz biliyoruz.. Bunu bir kez daha birlikte yaşadık. Sahada cereyan eden sertlikler sahada kalıyor. Asıl olan dostluk ve kardeşliktir. Gerçekten bizleri sarıp sarmalayan bu tutkuyu bizlere yaşatan değerli meslektaşlarımı kutluyorum. Kimin şampiyon olduğu önemli değil. Sizlerle beraber olmaktan dolayı mutluyuz, seneye de buluşmak istiyoruz.” ifadelerine yer verdi.

ORGANİZASYONA EMEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Av. Gökayaz, Spor oyunlarının organizasyonunda emek ve çaba harcayan Spor Komisyonu Koordinatörü Yönetim Kurulu Üyesi Av. Özcan Delihasan’a, Spor Komisyonu Başkanı Av. Sefa Ün, Spor Komisyonu Başkan yardımcıları Av. Arda Aslankeser, Av. Kasım Yaraşır’a, Av. Osman Ali Kemaneci ve tüm Spor Komisyonu üyesi meslektaşlarına, ayrıca spor sahalarının kapılarını açan Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü’ne, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü’ne, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürlüğü’ne ve TFF İl Hakem Kurulu’na şükranlarını sundu.

 (VŞ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9670,53%0,26
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false