Tarih: 31.08.2018 11:11

Gaziantep´te foto-maraton yarışması

Facebook Twitter Linked-in

En güzel fotoğrafa 6 bin TL ödül verilecek yarışmayla Antep´in eşsiz mutfak kültürü gelecek nesillere aktarılması hedefleniyor. 
Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından Kreatif Şehirler Ağı´nda 116 şehir arasında yer alarak adını tüm dünya´ya duyuran Gaziantep´i şimdiden ?Gastroantep? adıyla bu yıl ilki düzenlenecek Uluslararası Gastronomi Festivali´nin heyecanı sardı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin´in öncülüğünde, Gaziantep´i Geliştirme Vakfı (GAGEV) tarafından desteklenen gastronomi festivalinin her anı dolu dolu geçecek. 3 gün boyunca devam edecek festivalle, Antep mutfağının kokusu ve lezzeti şehri saracak. Bu kapsamda, Dünya Gastronomi Kenti Gaziantep´in Mutfak Kültürü Ödüllü Foto-maraton Yarışması´yla halkın gözüyle Antep sofrası fotoğraflanacak, yeniden keşfedilecek. Yarışmaya katılmak isteyenler, 20 Eylül 2018 Perşembe Günü saat 09.00´da Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Salonu´nda kayıt işlemlerini yaptırabilecek. 21 Eylül 2018 Cuma Günü saat 23.00´e kadar yarışmacılar, fotoğrafını teslim edecek, jürinin onayına sunulacak. 
22 Eylül 2008 Cumartesi Günü saat 16.00´da dereceye giren yarışmacılar, çeşitli para ve plaketle ödüllendirilecek. Yarışmada birinciye 6 bin lira, ikinciye 3 bin lira, üçüncüye ise 1500 lira para ödülü verilecek. Ayrıca yarışmada mansiyon ödülü de 500 lira olarak belirlendi.(CO) 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —