Hatay´ın Enleri ödülleri sahiplerini buldu

Hatay´ın Enleri ödülleri sahiplerini buldu

Arsuz Turizm ve Kültür Derneği tarafından bu yıl 2´ncisi düzenlenen Hatay´ın enleri ödül töreninde Hatay´ın tanıtımına katkı sunan kişilere ödülleri verildi

Hatay´ın Arsuz ilçesinde Turizm ve Kültür Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Hatay´ın Enleri Ödül Töreni´nde Hatay´ın tanıtımına katkı sunanlara ödülleri verildi. 

Arsuz Turizm ve Kültür Derneği tarafından bu yıl 2´ncisi düzenlenen Hatay´ın enleri ödül töreni Arsuz´da gerçekleştirildi. Hatay´ın tanıtımına katkı sunan sanatçı, gazeteci, yatırımcı ve yöneticilere ödülleri törenle verildi. Törende konuşan Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan geleneksel hale getirdikleri ödül töreninde Hatay´a Arsuz´a katkı sunan yatırım yapan insanları onurlandırmak için bu töreni gerçekleştirdiklerini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. 

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise törende yaptığı konuşmada Hatay´ın tanıtımına katkı sunan, yatarım yapan herkese destek olmaya gayret ettiklerini söyledi. Savaş "Hatay hakikaten enlerin şehri, bu enleri çoğaltmakta hepimizin elinde. Siz ne yaparsanız yapın takdir eden yok ise o eserin anlamı yoktur. İsterseniz uzaya çıkın takdir eden birilerinin olması gerekir. Bu manada Arsuz´un tanıtımı ve gelişimi için gayret eden Arsuz Turizm ve Kültür Derneğine ve bu konuda çaba gösteren herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından Hatay´ın tanıtımına katkı sunanlara ödülleri Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzel Mansur ve dernek yöneticileri tarafından takdim edildi. (Öİ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı