Tarih: 23.07.2018 11:46

İYİ Partililerden "Akşener nöbeti"

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti´nin Afyonkarahisar´da gerçekleştirdiği çalıştayın son gününde olağanüstü kongre kararı alınırken, mevcut Genel Başkan Meral Akşener, kongrede aday olmayacağını açıklamıştı.

Bu kararın üzerine İYİ Parti İstanbul ilçe örgütleri, Akşener´in Üsküdar´da bulunan evinin önüne gelerek, Akşener´in yeniden genel başkanlığa aday olması için oturma eylemi yaptı. Eyleme katılanlar evinin bulunduğu sokakta oturarak, Akşener´in gelmesini bekledi. Partililer sık sık ?Milletin ablası bizi bırakma? şeklinde slogan attı.

?ABLAMIZ KARARINI GERİ ALINCAYA KADAR BURADA BEKLEYECEĞİZ?

İlçe başkanları burada açıklamalarda bulundu. Akşener´in her zaman yanında duracaklarını belirten bir partili, ?Genel başkanımızın bugün yapmış olduğu açıklamalardan sonra İYİ Parti´ye mensuplar, partimizin teşkilatları, bize oy verenler, ilçe başkanlarımız olarak ablamızın evinin önünde bekliyoruz. Ablamız buraya gelecek. Ablamızın iradesi ne yönde olursa biz de orada olacağız. Türkiye´nin umudu olan genel başkanımızın bizi bırakmayacağına inanıyoruz. Ablamız gelene kadar ayrılmayacağız. Nöbet tutacağız. Türkiye´yi aydınlık günlere çıkaracak Meral Akşener´in yanında ve arkasında duracağız. Ablamız kararını geri alıncaya kadar burada bekleyeceğiz? dedi.(Öİ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —