İyi Parti kurmayları Adana gezilerinde vatandaşlarla kucaklaştı  
GÜNDEM 8.08.2022 10:51:00 753 0

İyi Parti kurmayları Adana gezilerinde vatandaşlarla kucaklaştı  

İyi Parti Türkiye’de hızlı yükselişine devam ediyor. Seçmenin siyasette önemli olduğunu, bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu herkese hatırlatıyor, ona göre hareket ediyoruz.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu Adana’da başlattığı saha çalışmalarında yaptığı çalışmalarla göz doldurmaya devam ediyor. İyi Parti kurmayları Adana Yaylaları'nda vatandaşlarla kucaklaşırken, Kozan, İmamoğlu, Sarıçam ve Yüreğir ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelip sorunlarını dinlediler.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu , Milletvekilleri Metanet ÇULHAOĞLU,  İsmail KONCUK , GİK Üyesi Gül PAKSOY , İl ve İlçe Yöneticileri , Belediye Meclis Üyeleri ile  birlikte Pozantı ilçesinin Tekir , Alpu , Kamışlı ve Fındıklı yaylalarında, Karaisalı ve Aladağ ilçelerinde ; Eğlence, Meydan Yaylasında , Kozan Göller Yaylası'nda, yayla sakinlerini ziyaret ettiler. Oldukça yoğun ilgi gören ziyaretlerde kahvehanelerdeki sohbetler mini miting görüntülerine dönüşürken Kozan ,İmamoğlu ,Sarıçam ve Yüreğir ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelip yerel ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundular .

“İYİ günler yakın”

Ziyaretler hakkında açıklama yapan Başkan Boyvadaoğlu Yapılacak seçimlere büyük önem verdiklerini kaydederken "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendi’nin liderliğinde Bizler her zaman vatandaşlarımızla beraberiz, Adana yaylarında ve ilçelerinde vatandaşlarımızla  bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık.

İyi Parti Türkiye’de hızlı yükselişine devam ediyor. Seçmenin siyasette önemli olduğunu, bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu herkese hatırlatıyor, ona göre hareket ediyoruz.

Son olarak yaptığımız ziyaretlerde gördüğümüz herkes seçimi bekliyor ve gerçekten çok büyük sıkıntı içindeler. Biz Dikkatimizi Türkiye’nin sorunlarına nasıl çözümler üreteceğimiz konusu üzerine toplamış durumdayız.Türkiye’nin sıkıntılı günler geçirdiği  bu dönemde yılmadan yorulmadan sorunları dinleme ve çözüm üretmeye devam edeceğiz. Partimizin Türkiye'nin tek çıkış yolu olduğunun bilinci ile hareket ediyoruz. Adana'nın bu kavurucu sıcaklarına rağmen yaptığımız gezilerde bizden desteklerini esirgemeyen tüm Parti yetkililerine ve teşkilatıma teşekkür ediyorum derken ’’ Kimse umutsuzluğa kapılmasın İYİ parti iktidarında herşey İYİ olacak’’ diyerek sözlerine son verdi.(Fİ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,40% 0,03
  • EURO

    34,46% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2487,23% 0,18
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00
  • Salı 29.2 ° / 15.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.5 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli