Tarih: 01.11.2022 21:43

KILIÇDAROĞLU, LONDRA'YA GİTTİ

Facebook Twitter Linked-in

CHP TBMM Grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, "Değerli dostlarım, biliyorsunuz bu akşam Londra'ya gidiyorum, İngiltere'ye. Türkiye'ye hızla nefes aldırmak için, bulunduğumuz krizden çıkmak için temiz yabancı yatırıma ihtiyacımız var. Gitmemin en önemli amaçlarından biri de bu güçlü, temiz teknolojik yatırımları ve fonları Türkiye'ye çekmektir. İçinde bulunduğumuz krizin tek çözüm yolu budur. Türkiye’yi aydınlığa çıkaracağız, hiç kimse merak etmesin" demişti.

Kılıçdaroğlu'na Londra seyahatinde CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, İstanbul Milletvekili Yunus Emre, CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, CHP Gençlik Kolları Başkanı Gençosman Killik, CHP Denizli gençlik kolları üyesi Gamze Kaya eşlik etti.

1-5 Kasım tarihleri arasındaki İngiltere ziyaretinde Kılıçdaroğlu'nun bilim ve teknoloji çevreleri ve yatırımcılarıyla bir araya geleceği belirtildi. Kılıçdaroğlu’nun Aralık ayında ise Almanya’ya bir ziyaret gerçekleştirmesi bekleniyor.

(VŞ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —