Tarih: 11.05.2016 10:41

Kozan Gazi Mahallesi´nin Şebekesi Yenileniyor

Facebook Twitter Linked-in

Kozan İlçesi´ne bağlı Gazi Mahallesi´nde de hummalı bir çalışma başlatan ASKİ ekipleri, mevcut içme suyu borularını yeni borularla değiştirerek vatandaşları sağlıklı suya kavuşturacak.

Kozan Gazi Mahallesi´nde yaklaşık 600 mesken ve 2500 nüfusun yararlanacağı çalışma kapsamında isale hattı ile birlikte toplamda 12 kilometre uzunluğundaki şebeke komple değiştirilecek.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN SÖZLÜ´YE TEŞEKKÜR

Yapılan hizmetlerden dolayı çok memnun olan mahalle halkı adına konuşan Gazi Mahallesi Muhtarı Hasan Koşmaz, ?´30 yıl boyunca yapılmayan hizmetler şimdi Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü ve ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar sayesinde yapılıyor. Tüm mahallemiz adına kendilerine teşekkür ediyorum. Gazi Mahallesi vatandaşları olarak bu hizmetlerin devamının geleceğine ve herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına inanıyorum.´´ diye konuştu.

PROJELER ACİLİYET SIRASINA GÖRE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Adana´nın tüm ilçelerinin içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyuna dair eksikliklerini gidermek için çalışan Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi, projeleri aciliyet sırasına göre gerçekleştirecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —